Seminar „Karijera bez barijera“ 2013

U organizaciji FON- ovog Centra za razvoj karijere, u periodu od 15-17. novembra, biće održan seminar unapređenja „soft skills“, odnosno „mekih veština“, koje su potrebne svakom poslovnom čoveku kako bi se poslovno razvijao i napredovao.

karijera_bez_barijera

Teme koje će biti obrađene na projektu jesu: komunikacione i liderske veštine, rešavanje konflikata, upravljanje vremenom i druge.

Cilj ovog projekta jeste da se studenti bolje upoznaju sa samim konceptom „mekih veština“, kako bi se profesionalno usavršili i visoko plasirali u konkurentskoj borbi na tržištu.

Sam projekat se sastoji iz dva dela: treninga i radionica.
Prva dva dana će obuhvatiti niz interaktivnih predavanja, koji će pomoći učesnicima da se bolje upoznaju sa ciljem ovog seminara i „soft skills“ veštinama uopšte.

Poslednjeg dana se održava radionica, koja podrazumeva primenu stečenog praktičnog znanja u konkretnim realnim situacijama u kojima se svako može naći u budućoj profesionalnoj karijeri.

Rešavanju problema pomoći će stručnjaci iz mnogih vodećih kompanija današnjice, kao što su: Dragana Bačanek (Life coach), Edin Veljović (PWC), Svetlana Nikolić (Spin team), Dragana Đermanović i P&G.

Za više informacija posetite sajt fonov centar.

Podeli