Seminar „Lideri na FON-u“

Vladimir Vanja Grbić, potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije, biće gostujući predavač na predstojećem seminaru, koji će se održati 29.05.2013. u 12:30 na Fakultetu organizacionih nauka (amfiteatar B103). Prenosimo vam saopštenje Fonovog centra za razvoj karijere, organizatora seminara.

lider-na-fonu

Projekat ,,Lideri na FON-u” čini serija predavanja koja se održavaju preko cele godine, već devetu godinu uzastopno. Ima za cilj da omogući studentima da čuju iskustva, dobiju savete iz struke i saznaju formule za savladavanje prepreka na putu do uspeha, od lidera iz najrazličitijih oblasti, kako iz zemlje tako i iz inostranstva. Osnovna ideja je da se putem ličnih ispovesti uspešnih predavača, inspirativno deluje na mlade ljude, motivišući ih na rad, učenje i stvaranje.

Gostujući predavač, Vladimir Vanja Grbić, će iz lične perspektive iznositi svoj sistem uspeha, kako postaviti i realizovati ciljeve, koliko je potrebno stalno obogaćivati svoja znanja i umrežiti se sa drugim ljudima. Mladi će iz prve ruke dobiti poruke ohrabrenja, šta je potrebno uraditi da bi se dostigao uspeh.

Vladimir Grbić, rođen 14. decembra 1970. godine u Zrenjaninu, jedan je od najboljih srpskih odbojkaša svih vremena. Član je odbojkaške Kuće slavnih. Grbić je igrao na poziciji primača servisa i dugi niz godina je bio reprezentativac naše zemlje. Sa reprezentacijom je učestvovao na nekoliko svetskih prvenstava, evropskih prvenstava i olimpijskih igara. Najveći uspeh postigao je na Olimpijadi u Sidneju 2000. godine na kojoj je nosio zastavu Jugoslavije na ceremoniji otvaranja i kada je bio jedan od najboljih igrača selekcije Jugoslavije koja je osvojila zlatnu medalju. Jugoslovenski olimpijski komitet ga je proglasio za najboljeg muškog sportistu 1996. i 2000. godine, a 1999. i 2000. godine mu je dodeljena Zlatna značka sporta, nagrada za najboljeg sportistu u Jugoslaviji.
Prijave nisu potrebne!

fonov centar

Više informacija o predavanju i načinu prijavljivanja možete pronaći na sajtu www.fonovcentar.rs.

Podeli