Seminar Soft Skills Academy održava se po šesti put u Novom Sadu

EESTEC (Udruženje studenata elektrotehnike Evrope) i lokalni komitet Novi Sad, ove godine po šesti put organizuje seminar “Soft Skills Academy”, pod sloganom “You can’t download everything’’. Seminar će se održati u periodu od 16. do 17. i od 23. do 24. novembra.

Kroz ove seminare, koji se fokusiraju na razvoj ličnih i profesionalnih veština, učesnici će imati mogućnost da pohađaju mnogobrojne radionice i slušaju predavanja na temu ‘’Poslovna komunikacija i prioriteti’’. 

Šta ovi seminari nude studentima?

Učesnici će na seminaru moći da steknu neophodne veštine za napredak, kako na ličnom tako i na profesionalnom planu. Oni će imati priliku da čuju savete koji se tiču veština poslovne komunikacije, ali i priliku da saznaju kako da ostvare kontakte sa budućim poslodavcima.

Domaći i strani stručnjaci iz ovih oblasti, koji već godinama prenose znanje, učesnicima ‘’Akademije’’ će držati predavanja i radionice. 

Radionice koje je pripremilo udruženje donose studentima mogućnost sticanja korisnih veština. Prisustvom na ovim radionicama, studenti će usvojiti praktična znanja kako najbolje da se izbore sa svakodnevnim obavezama, odnosno kako da se snađu u situacijama kada je potrebno organizovati sopstveno vreme i dati prednost prioritetima. 

Važne informacije o seminaru ‘’Soft Skills Academy – You can’t download everything’’

Od svih prijavljenih kandidata, biraće se 40 polaznika koji će prisustvovati seminarima. Učesnici će biti rangirani na osnovu dosadašnjeg iskustva i lične motivacije. Nakon četiri vredna dana, po završetku seminara, polaznici će biti nagrađeni sertifikatom kao dokazom da su uspešno završili seminar.

Prijave za Soft Skills Academy biće otvorene za sve studente već od 21. 10. do 06. 11. ove godine. Srećno!

Podeli