SEO konferencija „IT Open 2014“

Kragujevac će 29. i 30. marta imati priliku da ugosti jedinstvenu konferenciju na ovim prostorima na temu SEO (Optimizacija sajtova za pretraživače).

IT Open_logoIT Open 2014 predstavlja priliku za sticanje i unapređenje veština optimizovanja sajtova za pretraživače, gde će priliku za networking i razmenu mišljenja uz osvrt na savremene SEO trendove imati i eksperti i početnici. Na konferenciji će predavanje držati jedni od najvećih SEO stručnjaka sa ovih područja, a neki od njih su: Nedim ŠabićSeo.ba, Žarko ŽivkovićDejan SEO, Radomir BastaFour dots i Nenad PantelićSentinelActive.

U toku je i prvo SEO takmičenje koje će trajati do 29. marta, a cilj je izbiti na prvu poziciju za ključnu reč „seokraguj„. Pobednik će biti proglašen jednostavnim pretraživanjem ključne reči na Google pretraživaču na dan konferencije, a kao nagrada je obezbeđen Prestigio tablet. Svi zainteresovani mogu se prijaviti za takmičenje ili konferenciju na zvaničnom sajtu konferencije.

Studenti i nezaposleni svoje učešće na konferenciji mogu besplatno obezbediti sa minimum tri objave različitih postova sa sajta konferencije na društvenim mrežama sa hashtagom #itopenrs. Zaposleni mogu izabrati jedan od dva načina: uplatom od 1.000 dinara, čime se pomaže organizovanje konferencije sledeće godine; ili sa minimum tri različite objave postova sa sajta uz hashtag #itopenrs.

Udruženje građana Vido je nevladino i neprofitno udruženje, osnovano radi ostvarivanja ciljeva iz oblasti kulture, medija, interneta i obrazovanja. Udruženje stavlja akcenat na kreativno izražavanje kroz kreiranje multimedijalnih sadržaja i upotrebu novih medija.

Više informacija možete pronaći na sajtu konferencije i preko mejla kontakt@itopen.rs.

Podeli