Serbia Color Festival 2017 – dočekaj leto u bojama

Serbia Color Festival ove godine stiže kao najava najlepšeg godišnjeg doba – leta. Doček leta u najšarenijim bojama će biti održan 17. juna u Adi na bazenima Adica, u ravnoj i prelepoj Vojvodini. Pripremite svoje letnje šorceve i papuče i saznajte kad je pravo vreme za kupovinu karata!

festival boja

Šta je Serbia Color Festival?

Serbia Color Festival se organizuje od strane organizacije “Green Future“ kojoj je glavni cilj unapređenje životne sredine, edukacija građana u različitim poljima zaštite životne sredine, ali i približavanje mladima kulturnog aspekta različitosti kroz aktivnosti organizacije.

slika

U okviru pomenute organizacije pripremaju se različiti sportski, edukativni i zabavni događaju, gde je jedan od njih upravo Serbia Color Festival.


Motiv Serbia Color festivala jeste da se jedan svetski brend predstavi i kod nas, jer sam festival promoviše različitosti u vidu šarenih boja koje predstavljaju različitost ljudi, karaktera, nacionalnosti, vere… Ideja različitosti je upravo cilj kojim se vodi festival.

Elektronska muzika i pola tone boja su samo početak

Organizatori najavljuju čak pola tone najluđih boja, 5.000 najširih osmeha i 10.000 ruku koje se njišu u ritmu najkvalitetnije elektronske muzike.

Muzički progam je koncipiran tako da zadovolji ukus svih posetilaca festivala i ljubitelja elektronske muzike. Nastupiće najbolji DJ-evi, iz samog vrha elektronske dance scene u zemlji: Erick Kasell, MAD2MAD, kao i ekipa najslušanijeg vojvođanskog radija AS FM.

Na main stage-u očekuju vas i nastupi posebne „kraljice techno muzike“ – kako je zovu fanovi, Lee Dobričić, u specijalnom setu od 3 sata, a uz nju i svetski poznatog imena na techno sceni koji stiže iz komšiluka – Mladena Tomića.

[button link=“https://beleske.com/15-fascinantnih-cinjenica-o-boji-koje-niste-znali/“ target=“new“]Pročitaj još: 15 fascinantnih činjenica o boji koje niste znali[/button]

Gde i kada se održava Serbia Color Festival?

Serbia Color Festival će se održati 17. juna u Adi na bazenima rekreacionog centra „Adice“, svega 70 kilometara udaljena od Novog Sada i 150 kilometara od Beograda.

slika

Ovaj događaj počinje u 10 ujutru, a jedna kupljena ulaznica za festival važi od subote ujutru do nedelje uveče.


Po promotivnoj ceni od 690 dinara ova ulaznica omogućuje boravak u kompleksu „Adica“ uz uživanje na tri prelepa bazena, nezaboravan provod na toboganima i žurku u najveselijim bojama. Karte za festival je moguće kupiti na prodajnim mestima Gigs Tix-a, ili ih naručiti onlajn na ovom linku.

Pripremite se da budete deo jedne šarene celine, da slušate muziku koja vas nosi, da igrate u ritmu i osvežite se na bazenu. Da li ste spremni za novu avanturu?

Podeli