Soft Skills Academy 2017 – besplatan seminar profesionalnih veština

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – EESTEC (Istek), osmi put po redu, organizuje besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština – Soft Skills Academy 2017. Pogledajte zašto treba da posetite ovaj besplatan seminar od 16. do 20. maja i kako se prijaviti.

 

Svi zainteresovani studenti iz Beograda mogu se prijaviti putem sajta do 10. maja. Seminar će trajati pet dana, od 16. do 20. maja i održaće se u prostorijama Mašinskog fakulteta u Beogradu.

Odabranih 50 učesnika će prisustvovati treninzima iz prezentacionih i komunikacionih veština, vremenskog planiranja, liderstva, rada u timu i mnogim drugim. Treninge će voditi međunarodno sertifikovani Istek treneri i predstavnici vodećih konsultantskih i revizorskih kompanija.

Nakon seminara svi učesnici će dobiti sertifikate potpisane od strane generalnog pokrovitelja i organizatora.

Stručno znanje koje naši studenti stiču na fakultetima često nije dovoljno za ostvarivanje uspešne karijere. Baš iz tog razloga mi organizujemo Akademiju „mekih“ veština na kojoj mogu steći nova znanja koja će ih bolje pripremiti za rad u poslovnom okruženju.

Dakle, svoje akademsko znanje proširuju praktičnim organizacionim i komunikacionim veštinama, te usavršavaju sebe na ličnom i profesionalnom nivou. Ove veštine jesu veoma bitne danas i svakako pružaju bolju perspektivu u budućoj karijeri studenata.“, poručuju organizatori projekta.

Podršku projektu „Soft Skills Academy“ pružili su Elektrotehnički fakultet, Univerzitet u Beogradu i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope, Istek (EESTEC)

Osnovano je 1986. godine u Ajndhovenu, u Holandiji, sa osnovnim ciljem da unapredi međunarodnu saradnju studenata, kao i da im omogući saradnju sa privredom, učešće na takmičenjima, stručne prakse i ostale vidove stručnog usavršavanja.

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope Istek (EESTEC)

Istek je apolitična, nezavisna, neprofitna studentska organizacija koja okuplja studente u 54 lokalna komiteta iz 28 evropskih zemalja.

 

Podeli