StartUp takmičenje na Spark.me konferenciji

Na regionalnoj Internet konferenciji Spark.me, koja će se održati 26. i 27. septembra u hotelu Splendid u Bečićima u Crnoj Gori, biće realizovano i StartUp takmičenje.

spark-me-logoNataša Đukanović, direktorka marketinga kompanije doMen d.o.o. koja je organizator konferencije je istakla da pored edukativnog dela, odnosno predavanja vrhunskih regionalnih i svetskih stručnjaka, na Spark.me konferenciji predstaviće se StartUp-ovi iz cele regije, a najbolji kojeg izabere žiri dobija priliku da svoj projekat predstavi u Njujorku  u maju 2014. godine u Aleji preduzetnika u okviru “TechCrunch Disrupt Startup Alley 2014”. Ovo je odlična prilika za sve iz cele regije koji imaju ideju u koju veruju i koji žele da svoj projekat pretvore u stvaran biznis.

Aleja preduzetnika u Njujorku je izložbeni prostor za potencijalno uspešne projekte i kompanije, koju posećuju vodeći američki i svetski investitori, kao i opšta javnost i jedna je od najvećih prilika da se na najbolji način predstavi projekat, odnosno biznis ideja, potencijalnim investitorima i stupi u kontakt sa ljudima koji mogu pretvoriti projekat u ostvarenje sna, odnosno uspešan posao.

Spark.Me StartUp takmičenje je fokusirano na inovaciju, raznovrsnost, snagu ideje, potencijal StartUpa, mogućnost razvoja i strategiju implementacije. Učešće omogućava pristup savetnicima, mentorima, radionicama, serijskim preduzetnicima i mreži investitora i eksperata iz industrije.

Svi oni koji žele da iskoriste ovu priliku, svoje prijave za StartUp takmičenje mogu poslati do 10. septembra. Više informacija o uslovima takmičenja i procesu selekcije možete pronaći na www.spark.me/startup.

Deset StartUp projekata koji prođe prvu selekcijsku fazu će biti prezentovani na Spark.me konferenciji. Žiri od tih deset projekat bira najbolju ideju koja će dobiti priliku da svoj san ostvari sa investitorima iz Njujorka.

Više o konferenciji Spark.me možete saznati na www.spark.me

Podeli