Stižu Dani prakse 2018!

U organizaciji Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka kreće projekat Dani prakse u cilju da se pomogne svim zainteresovanim studentima Beogradskog univerziteta da pronađu odgovarajuću praksu. U nastavku saznajte kad je planirano održavanje projekta i koje su to prateće celine u kojima će studenti moći da učestvuju.

dani prakse 2018 FONProjekat se organizuje već šestu godinu za redom od strane Fakulteta organizacionih nauka i održaće se 19. i 20. marta u prostorijama fakulteta.

Prateće celine projekta

Projekat će biti ostvaren kroz pet celina, a to su sajam kompanija, takmičarski deo, panel diskusija, “Tvojih 15 miniuta” i CV klinika, što će studentima omogućiti da se na pravi način informišu o svemu što ih interesuje i započnu svoju profesionalnu karijeru.

1. Sajam kompanija

Sajam kompanija će se održavati oba dana trajanja projekta u holu Fakulteta organizacionih nauka, 19. i 20. marta u trajanju od 11:30h do 16:30h.

Ove godine će se na sajmu predstaviti brojne uspešne kompanije poput Bosch, Comtrade, NetCast, 30Hills, Nelt, Bstorm, MSG global solutions, Erste Bank, Ernst & Young, P&G, Delta Holding, Infinite Media Group i mnoge druge.

Studentima će na štandovima biti omogućeno da saznaju sve o tržištu rada u različitim oblastima poslovanja, programima stručnih praksi i poslovima koje kompanije nude, kao da se infomišu o potrebnim znanjima i veštinama za zaposlenje.

2. Takmičarski deo projekta

Ovaj deo je osmišljen za studente koji žele da testiraju svoje znanje i sposobnosti, što mogu da urade učestvovanjem na radionicama, rešavanjem raznih zadataka i studija slučaja. Ovim putem mogu da osvoje i praksu u nekoj od prethodno pomenutih istaknutih kompanija, kao što su 30Hills, Bosch, Comtrad, NetCast i Würth.

slika

Za takmičarski deo prijave će biti otvorene od 06. do 10. marta.

3. “Tvojih 15 minuta”

“Tvojih 15 minuta” je celina koja je osmišljena kao simulacija intervjua za posao. Putem direktnog kontakta sa predstavnicima kompanija, studenti će imati priliku da kroz simulaciju steknu dodatnu sigurnost, ali i uvid u svoje prednosti i nedostatke.

Kompanije koje učestvuju u ovom delu su  Nelt, NetCast, 30Hills, Bosch, Würth,

West Pharmaceutical Services, Zilker Technology, Bstorm, Coca-Cola HBC, Merit Solutions,

NBSoft, Ernst&Young, KPMG, PwC, MSG global solutions i Erste banka.

slika

Kao i za takmičarski deo, i za “Tvojih 15 minuta” studenti će moći da se prijave od 06. do 10. marta.

4. Panel diskusija “A šta je tvoj izazov?”

Dikusija na temu “A šta je tvoj izazov?” održaće se 19. marta, gde će studenti imati priliku da čuju iskustva zaposlenih u malim kompanijama, velikim korporacijama ali i freelencera. Panelisti će nastojati da studentima približe sve prednosti i izazove sa kojima se suočavaju u svom radu.

slika

Prijave za Panel diskusiju biće otvorene od 14. do 16. marta.

5. CV klinika

U okviru CV klinike studenti će imati priliku da se posavetuju sa stručnjacima iz oblasti ljudskih resursa i da dobiju smernice za poboljšanje i unapređenje svog CV-ija.

Više informacija o projektu i njegovim celinama možete pronaći na zvaničnom sajtu organizacije, Facebook stranici i Instagram profilu.

Ako želite da napravite prvi korak ka uspešnoj karijeri, ne propustite priliku i posetite ovogodišnje  Dane prakse!

Podeli