Studenti Ekonomskog fakulteta posetili „Dunav osiguranje“

Studenti Ekonomskog fakulteta u Beogradu bili su 22. decembra u gostima kompaniji „Dunav osiguranje“.Osnovni cilj bio je da se studenti upoznaju sa radom u praksi i na taj način primene stečena teorijska znanja.

ljudi na sastanku

 

Studente su predvodili dekan fakulteta prof. dr Branislav Boričić i prof. dr Jelena Kočović. Kompanija „Dunav osiguranje“ tradicionalno organizuje posete studenata.

Dobrodošlicu studentima poželeo je generalni direktor kompanije „Dunav osiguranje“, mr Mirko Petrović. Dekan Boričić je istakao da se na Ekonomskom fakultetu u Beogradu školuju studenti pripremljeni za posao u ovoj kompaniji, kao i da je veliki broj njih svoju karijeru započelo upravo na tom mestu. Profesor Ekonomskog fakulteta Jelena Kočović poručila je studentima da je želja tog fakulteta da najbolji kadrovi ostanu u Srbiji nakon diplomiranja.

Grupa koja je bila u poseti izrazila je svoje oduševljenje, i preporučila i ostalim kompanijama da slede ovaj primer i organizuju slična druženja sa studentima, kako bi se na najbolji način upoznali sa njihovim radom.

Posetioci su imali prilike da pogledaju i prezentacije direktora „Dunav društva“ za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondom Zorana Milivojevića, kao i direktorke Funkcije za aktuarstvo i upravljanje rizicima, Dragice Janković.

 

 

Podeli