Tagovano: studenti

0

Postoje razni trikovi i saveti koji vam mogu pomoći da kreiranje eseja pretvorite u zabavu. Ako ste upravo dobili zadatak da napišete svoj prvi esej i pitate se kako napisati kvalitetan esej, pratite naše savete i napišite rad za najvišu ocenu.

Više
Kokice iz bioskopa
0

Ovi filmovi za studente su sjajan način da se odmorite od učenja i naučite važne životne lekcije. Pogledajte našu listu Top 5 filmova za studente!

Više
Novčanik sa novcem
0

Studenti se često suočavaju sa novčanim izazovima. Kako uštedeti je „pitanje vredno milion dolara“. Pogledajte 9 načina da uštedite novac iako ste student!

Više
Sat i isticanje vremena
0

Svaki student bar jednom dođe u situaciju da mu „gori pod nogama“ i da se u „minut do dvanaest“ setio neke obaveze, kolokvijuma ili da prosto nije imao dovoljno vremena da uči za ispit.

Više
devojka spava
0

Da li vam se nekad desilo da se budite ili da padate u san i odjednom osetite da ne možete da se pomerite? Vaš mozak je budan, ali telo nije. Imate osećaj da vam „nešto“ čuči na grudima i onemogućava disanje. Možda čak vidite i siluete ljudi, bića ili pojava na zidovima vaše sobe…

Više
marioneta kojom manipuliše ruka
0

Metode koje manipulatori koriste, često prođu neopaženo, a zapravo mogu biti vrlo uvredljive, lukave i eksploativne. Na razne vrste manipulacije nailazimo i na fakultetima. Da li ste nekada bili manipulisani i da li umete da prepoznate i razoružate manipulatora?

Više
pribor za pisanje
0

Znamo da studenti nemaju previše vremena kako bi pisali beleške. Zato vam predstavljamo nekoliko najefikasnijih, a istovremeno najjednostavnijih načina da vaše beleške budu najbolje u grupi.

Više
studentska soba u studentskom domu
0

Selite se u studentski dom i ne znate šta vas čeka? Otkrivamo vam sve što treba da znate i šta treba da ponesete kako bi vaša studentska soba bila idealna.

Više
dani prakse 2017 fon
0

Želiš da stekneš radno iskustvo, ali nikako ne možeš da nađeš praksu? Ovo je događaj za tebe – poseti FON 8. i 9. maja i vidi šta sve nude Dani prakse!

Više
1 2 3 7