Think LEAN – Međunarodni stručni akademski seminar

Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Beograd – organizuje Međunarodni stručni akademski seminar pod nazivom Think LEAN. Seminar će se održati u periodu od 13. do 23. jula 2017. na TMF-u, i okupiće učesnike iz čak četrnaest zemalja Evrope.

Think LEAN

Ono što čini ovaj seminar posebnim iskustvom za akademce jeste način na koji je događaj osmišljen. Naime, učesnici će imati priliku da teorijski i praktično upoznaju filozofiju LEAN menadžmenta, da učestvuju u različitim radionicama i da rešavaju studije slučaja. Ovo će im omogućiti da, samostalno, svaki sistem transformišu u LEAN sistem.

Cilj seminara je da svi posetioci razumeju i objasne osnovne koncepte, principe i strategije LEAN menadžmenta, i da znaju da primene raznovrsne LEAN tehnike, metode i alate. Za držanje predavanja u okviru seminara biće zaduženi predavači sa Fakulteta organizacionih nauka.

Šta ti Think LEAN omogućava?

Ukoliko živiš i studiraš u Srbiji, ovaj seminar će ti omogućiti da usvojiš nova znanja i perspektive, da upoznaš različite standarde u obrazovanju, kao i da sklopiš nova poznanstva sa različitim ljudima. Ukoliko si student koji ne studira u Srbiji, imaćeš priliku da, pored akademskog dela, upoznaš Beograd, srpsku istoriju i kulturu, kao i da obiđeš mnoštvo znamenitosti.

Organizaciju celokupnog projekta podržali su Tehnološko-metalurški fakultet, kao i Fakultet organizacionih nauka.

Za više informacija o seminaru možeš posetiti internet prezentaciju projekta ili zvaničnu stranicu BEST udruženja.

Podeli