TOP JOB Sajam zapošljavanja 2013.

TOP JOB Sajam zapošljavanja je najveći brendirani karijerni događaj na području zapošljavanja u Srbiji. Organizatori ovog događaja su specijalizovane agencije za organizaciju sajamskih manifestacija i korporativnih događaja, Belexpo i Backup.

Tob Job

Ovo nije prvi put da se ova manifestacija održava. Tokom marta 2010, 2011. i 2012. sajam je takođe održan i u njemu je učešće uzelo preko 100 respektabilnih poslodavaca, koji godišnje zapošljavaju između 500 i 1000 radnika.

Ono što je cilj TOP JOB-a jeste da poveže poslodavce i kandidate za nova radna mesta. Osim toga, edukativne kompanije su u mogućnosti da predstave svoje programe obrazovanja, koji su značajni kako HR menadžerima koji su zaduženi za dodatno usavršavanje zaposlenih, tako i posetiocima koji traže posao.

Ovo je društveno odgovoran projekat. U saradnji sa Forumom mladih sa invaliditetom, TOP JOB svake godine podstiče zapošljavanje osoba sa invaliditetom.

Stručnjaci iz oblasti HR-a svake godine se okupljaju na ovom sajmu, pa je tim povodom organizovan niz stručnih predavanja iz oblasti razvoja kadrova i nove zakonodavne regulative koja se odnosi na poslodavce.

Dugogodišnji partner projekta je Nacionalna služba za zapošljavanje, uz čiju pomoć manifestacija dobija na kredibilitetu i kvalitetu sadržaja.

Neki od ovogodišnjih učesnika su: Homepage, vodeća agencija u Srbiji za nastup brendova na društvenim mrežama, koja predstavlja primere Social Media Employer Brandinga i otkriva posetiocima sajma Fejsbuk Tips & Tricks; zatim, Danijela Vasić, direktor za trening i razvoj zaposlenih u sektoru za ljudske resurse i organizacioni razvoj Delhaize Serbia govoriće o strateškom zapošljavanju; biće reči i o Izmenama u Zakonu o radu Ministarstva rada, gde će govoriti i predstavnici Nacionalne službe za zapošljavanje, i mnogi drugi.

Sajam se održava u Belexpocentru, 18. i 19. marta. Tačnu agendu događaja i više informacija možete pronaći na sajtu.

Podeli