Transport and Traffic Business Days 2016.

Savez studenata Saobraćajnog fakulteta organizuje šesti put za redom sajam poslova i praksi, Transport and Traffic Business Days, koji će se održati 21. i 22. marta na Saobraćajnom fakultetu.

Transport and Traffic Business Days

Transport and Traffic Business Days predstavlja tradicionalno okupljanje studenata i renomiranih kompanija iz oblasti saobraćaja, transporta, logistike i telekomunikacija. Cilj projekta je da kroz sinergiju nauke i privrede, pruži šansu mladim ljudima da pokažu potencijal i entuzijazam koji poseduju.

Tokom dvodnevnog programa Transport and Traffic Business Days, kompanije učesnice ovog sajma, održaće prezentacije zainteresovanim posetiocima, koji će sa druge strane svoje znanje i veštine najbolje pokazati na simuliranim intervjuima za posao, kao i kroz rešavanje studije slučaja koju kompanije budu zadale.

Prethodnih godina na ovom skupu učestvovalo je oko 20 kompanija, državnih preduzeća i organizacija, kao što su SP Lasta, Milšped, Delhaize Srbija, Vip mobile, Telekom, GSP Beograd, Naftna industija Srbije, Gerbruder Weiss, dok im se ove godine pridružuju Air Serbia, Delta transportni sistemi, BOSCH i drugi.

Pozivamo vas da 21. i 22. marta dođete na Saobraćajni fakultet i načinite prvi korak ka razvoju vaših profesionalnih karijera.

Više informacija o samom projektu možete naći na sledećem linku.

Podeli