Tvitomanija 2013

Tvitomanija je najveća regionalna konferencija posvećena društvenim mrežama koja će se održati od 8. do 12. maja 2013. u hotelu NOVI Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom, Hrvatska.tviter

Sunce. Plaža. Twitter. More. Kokteli. Twitter. SPA. Žurke. Twitter. –  A sada želim da zatvorite oči i pretočite prethodne reči u slike, miris i osećaj.

Bez sumnje je da nas Tvitomanija neće ostaviti ravnodušnim. Svi koji su bili na Blogomaniji, verovatno se sećaju ludih #Kafanizacija i provoda uz živu muziku. Cela planina je bila na nogama, a bili smo tamo samo dve noći. Zamislite tek šta možemo da uradimo u Hrvatskoj za pet dana?

Naime, ukoliko ste videli hotel u kom se održava Tvitomanija, sve vam je jasno. Sa idejom Miloja Sekulića, sigurno je da već dosta ljudi radi plastificirane vizit-karte. Iz SPA centra se neće izlaziti, a do kasno u noć će se pevati i veseliti.

Na blogu Maria Poje, možete videti ekspediciju koja je pre par dana posetila NOVI Spa Hotels & Resort i kako je to izgledalo.

Međutim, da ne bi ispalo kako na Tvitomaniju idemo samo da bismo se  provodili, moramo da naglasimo da će baš tamo biti veliki broj uglednih predavača. Od javnih ličnosti, pojedinaca, kompanija, medija, pa čak i članova vlada. Program će biti realizovan u okviru predavanja, radionica i panel diskusija.

Dakle, da rezimiramo. Tvitomanija će sigurno biti mesto gde ćete steći nova prijateljstva, znanja i naravno uspomene koje ćete pamtiti celog života. Zato – potrudite se da budete tamo.

Sve što vas zanima možete naći na sajtu: www.tvitomanija.me

Podeli