Udemy online kursevi sniženi za 90% tokom praznika!

Koliko god znanja stekli na fakultetima, činjenica je da studenti i drugi mladi određena praktična znanja najčešće stiču neformalnim obrazovanjem. E pa znanje nikada nije bilo dostupnije, posebno kada je poznati Udemy snizio cene online kurseva za čak 90%! Evo o čemu se radi…

online_kurs

Udemy je svetski poznata online platforma za učenje. Kako Udemy već godinama unazad pruža mnoštvo korisnih online kurseva kroz koje možete naučiti sve, od korišćenja standardnih softvera, kao što je MS Office i pre svega Microsoft Excel, pa do najraznovrsnijih specijalizovanih softvera koji se primenjuju isključivo u određenim branšama, zanimanjima i poslovima.

slika

Udemy je pokrenuo akciju od 90% popusta za veliki broj online kurseva, tako da za neke kurseve možete platiti svega 10$. Zanimljivo, zar ne?

Udemy kursevi posebno korisni za buduće WEB developere

Veliki broj kurseva je usmeren na savremena znanja koja se tiču programiranja. Neki bi rekli pravi raj za one koji žele da postanu programeri i web developeri. Najveći broj kurseva je posvećen upravo web developing-u, web dizajnu, Internet marketingu i drugim korisnim znanjima koji vam mogu pomoći da savladate ili unapredite tehnike za pravljenje sajtova.

Ovo su samo neki sniženi online kursevi na svega 10$:

  • Master Microsoft Excel
  • The Complete Web Developer Course 2.0
  • The Web Developer Bootcamp
  • Complete Python Bootcamp: Go from zero to hero in Python
  • Learn 3D Modelling – The Complete Blender Creator
  • Graphic Design Masterclass
  • R Programming A-Z: R For Data Science With Realistic
  • The Complete Investment Banking Course 2017

Ovo je samo jedan deo ponude, pa pogledajte kakvi sve kursevi postoje ovde.

slika

Svi treneri su višestruko sertifikovani u oblasti u kojoj drže online kurseve.

Koliko online kurs traje?

Trajanje online kurseva varira od kursa do kursa, a ukoliko su dužeg karaktera, kao što recimo kurs 3d modelinga traje 50 sati, to znači da će se održavati u više termina i nekoliko dana. Naravno postoje i znatno kraći, ali i oni srednje dužine trajanja, kao što je online kurs za Microsoft Excel, koji traje 12 sati.

Šta je potrebno da bih učestvovao u Udemy online kursevima?

Da li ste imali priliku da pohađate neki Udemy online kurs? Pišite nam, jer će vaše iskustvo sigurno mnogima pomoći u tome da odluče da li pohađati Udemy online kurseve ili ne.

Podeli