Unapredite svoje veštine na seminaru “Soft Skills Academy”

U periodu od 15. do 19. maja u prostorijama Mašinskog fakulteta u Beogradu održaće se seminar “Soft Skills Academy”, namenjen svim studentima Univerziteta u Beogradu koji žele da unaprede svoje lične i profesionalne veštine.

Baner za soft skills academy

Ovaj seminar već deveti put za redom organizuje Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – Istek Lokalni komitet Beograd. Seminar će trajati 5 dana, tokom kojih će 50 odabranih učesnika prisustvovati edukativnim treninzima.

Šta je cilj?

“Soft Skills Academy” seminar za cilj ima proširenje akademskog znanja studenata, koji će ovim putem moći da steknu nove veštine koje će im pomoći u daljem ličnom i profesionalnom usavršavanju.

Seminar je organizovan kroz devet specijalizovanih treninga koje će voditi međunarodno sertifikovani Istek treneri, kao i predstavnici vodećih konsultantskih i revizorskih kompanija sa kojima je ostvarena saradnja. Treninzi će obuhvatati teme prezentacionih i komunikacionih veština, vremenskog planiranja, emocionalne inteligencije, liderstva i rada u timu.

Prva stepenica u profesionalnim karijerama

Ovaj seminar omogućava studentima da formalno obrazovanje koje stiču na fakultetu nadograde praktičnim i opštim znanjima, koja su im takođe nephodna.

Ove veštine mladim stručnjacima olakšavaju prvi kontakt sa budućim poslodavcima i pružaju prvu stepenicu u njihovim profesionalnim karijerama. Pohađanjem Akademije, studenti prave veliki korak na ličnom i profesionalnom nivou”, kažu organizatori projekta.

Šta je to Istek?

Istek (EESTEC) je Udruženje studenata Elektrotehnike Evrope, osnovano 1986. godine u Ajdhovenu, u Holandiji, a danas postoji na 53 univerziteta u 26 država Evrope. Reč je o apolitičnoj, nevladinoj, i neprofitnoj volonterskoj organizaciji.

Ovo udruženje podstiče širenje mreže internacionalnih kontakata, kao i razmenu ideja između budućih inženjera. Organizuju brojne aktivnosti, stručne radionice, kulturne razmene i internacionalne konferencije, i “Soft Skills Academy” je jedan od njihovih projekata.

Kako da se prijavim?

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem sajta softskillsacademy.rs, do 8. maja, do kada su otvorene prijave. Učesnicima će biti dodeljeni sertifikati potpisani od strane generalnog pokrovitelja Endave i organizatora.

Podršku projektu “Soft Skills Academy” pružili su Elektrotehnički fakultet, Univerzitet u Beogradu i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Ulaz na seminar je besplatan.

Podeli