Večernja škola sa Nedimom: besplatan SEO kurs tokom izolacije

Izolacija je sjajna prilika da naučite nešto novo, a besplatni online kursevi nude odlične mogućnosti za to. Mi smo izdvojili jedan koji je sasvim sigurno jedan od najkvalitetnijih besplatnih online kurseva koje možete pohađati u ovom periodu, i to svakog dana od 18 časova.

SEO besplatan kurs Nedima Šabića

Večernja škola sa Nedimom je SEO kurs Nedima Šabića, jednog od najpriznatijih stručnjaka za digitalni marketing na našim prostorima, koji na bazi 17-godišnjeg iskustva u ovoj branši nesebično deli svoja znanja sa svima koji žele da nauče više o optimizaciji za pretraživače, kao i da to  praktično primene u unapređenju svojih biznisa.

Večernja škola sa Nedimom se održava svakog dana od 18 do 20 časova, a prijavu za kurs možete izvršiti OVDE. Nakon prijave, svaki učesnik dobija detaljna uputstva za besplatno slušanje i gledanje kursa uživo.

Kome je namenjen i kako izgleda SEO kurs sa Nedimom?

Večernja škola sa Nedimom namenjena je početnicima, odnosno svima onima koji imaju skromno iskustvo u optimizaciji za pretraživače, a žele da unaprede svoje znanje i potom ga praktično primene.

Kurs je koncipiran tako da odgovori šta je SEO i zašto je važan, koji faktori utiču na njega i na koji način se pristupa SEO projektima – od osnovnih koraka pa sve do elementarne optimizacije online shopova za Google. Imaćete priliku da vidite kako SEO zaista funkcioniše, i to na praktičnim primerima uz objašnjenje svakog koraka u pravcu kvalitetne optimizacije za pretraživače.

“Meni je fascinantno koliko ljudi i dalje prati svakodnevno. Cilj je da nauče sve što je potrebno da budu Junior SEO spremni za rad. Sada već sam optimističan da ćemo na kraju imati dosta njih, a tome se nisam nadao”, rekao je Nedim Šabić na svojoj Facebook stranici.

Rad na racunaru

Praćenje predavanja i dodatne pogodnosti za učesnike

Kako bi praćenje predavanja bilo što jednostavnije i dostpuno što većem broju polaznika, stream se istovremeno emituje na Nedimovom Youtube kanalu, Facebook-u i primarno na Twitch kanalu.

Preporuka je da se predavanja prate upravo na Twitch-u, jer je nastava vrlo dinamična i interaktivna, pa tako učesnici dobijaju mogućnost i da postavljaju pitanja predavaču. Ukoliko ipak niste u mogućnosti da pratite predavanja uživo, možete ih pogledati već sledećeg dana na Youtube-u.

Učesnici Večernje škole sa Nedimom dobijaju i dodatne pogodnosti, kao što je besplatan pristup važnim SEO alatima u punoj verziji 14 dana, kao i 50% popusta na godišnji hosting na avalon.hr sa kupon kodom „SEOSKOLA“.

Zašto treba da se prijavite na ovaj kurs i kako?

Ukoliko imate određeno znanje iz SEO oblasti a želite da ga unapredite, sada imate priliku da to učinite potpuno besplatno, uz najpoznatijeg regionalnog SEO eskperta i pionira digitalnog marketinga na ovim prostorima.

Nedim Šabić trenutno radi kao digital marketing konsultat, a na listi njegovih klijenata tokom dosadašnje karijere nalaze se inostrane i domaće korporacije kao što su Bosch, Porsche, ThyssenKrupp, Moj Posao, Avalon, Raiffeisen banka, REWE i mnoge druge.

Nakon Večernje škole sa Nedimom, bićete spremni da aplicirate za posao SEO juniora u bilo kojoj kompaniji ili da sopstveni biznis unapredite novim znanjima i veštinama iz SEO oblasti. 

Popunite prijavu za Večernju školu sa Nedimom i obogatite svoje znanje potpuno besplatno!

Podeli