adl adl

Prolećne radionice: veštine za buduće studente na poklon

1

Četvrta godina srednje škole pravi je trenutak kada činimo prve korake ka budućoj karijeri. MEF je tu da ti pomogne da razviješ svoje profesionalne kompetencije i da upoznaš svet modernog poslovanja. MEF se izdvaja kao privatni fakultet u Beogradu zbog svoje odlične saradnje sa poslovnim tržištem i edukacijom studenata u skladu s uspešnom karijerom.

Prolećne radionice MEF 2018

Već tokom osnovnih akademskih studija MEF organizuje stručne prakse, obuke za pisanje poslovne biografije, uspešnog predstavljanja na intervjuima za posao, gostuujuća predavanja HR menadžera iz kompanija i druge sadržaje za profesionalno usavršavanje.

Maturantima je ključno pitanje pred kraj četvrte godine srednje škole koje zanimanje izabrati i u skladu s tim koji fakultet upisati. Ukoliko te zanima marketing, ekonomija, prodaja, IT, revizija, menadžment ljudskih resursa, menadžment u zdravstvu, bankarstvo i slični poslovni pozivi, onda treba da razvijaš veštine koje se traže u tim delatnostima.

Imaš odličnu priliku za to već tokom raspusta od 30. marta do 5. aprila na MEF-u (Jevrejska 24, Dorćol) na Prolećnim kreativnim radionicama 2018!

MEF ti predstavlja sledeće radionice

Start –up radionica – saznaćemo kako nam internet može pomoći da dođemo do ideje. Zatim ćemo definisati korake u pribavljanju kapitala i investicija za realizaciju. Kada to učinimo, preći ćemo u sfere marketinga – reklamiranje i brendiranje, a zatim ćemo vežbati prezentovanje, odnosno pitch deck – kako prodati ideju.

Linux radionica – najpre ćemo uočiti prednost linux-a u odnosu na windows, a potom ćemo razgovarati o osnovnim karakteristikama virtuelnih mašina, da bismo instalirali linux na virtuelne mašine – linux Mint. Nakon što se budemo upoznali s okruženjem, bavićemo se komandama za manipulaciju fajlovima i folderima, kao i pravom pristupa i zaštite.

Kreiraj internet sadržaj – svi smo čuli za copywriting, content, Google analytics – sada ćemo se baviti upravo njegovim stvaranjem kao digitalnog spoja teksta i fotografije u službi marketinga, potrebnim vizuelnim efektima, ključnim rečima kao i putevima digitalnog oblika komunikacije do ciljne grupe.

English for emails – naučićemo razliku između formalnog i neformalnog stila i ovladati veštinom pisane poslovne korespodencije na engleskom jeziku. Ovo je izuzetna prilika da se nauče neophodne veštine komunikacije počev od prijavljivanja za posao pa do segmenata kao što su marketing, prodaja i dr.

Budi uspešniji od svoje generacije! Nakon završene srednje škole kreni svojim karijernim putem.

Vidimo se na MEF-u!

Komentari1 коментар

 1. Stephen Williams

  KAKO DA DODIM POKREN BRIJAN ROLAND

  Ja sam Bryan Roland po imenu, želim da koristim ovaj medijum da bih upozorio sve tražioce kredita da budu veoma oprezni, jer svuda postoji prevara, pre nekoliko meseci sam bio finansijski napet, a zbog svog očaja me je prevarilo nekoliko online zajmodavaca.

  Skoro sam izgubio nadu dok mi se jedan prijatelj ne pozove na vrlo pouzdanog zajma pod imenom g. Stephen Williams (Bog koji se plaši) koji mi daje zajam od 145.000 evra ispod 72 radna sata bez ikakvog stresa. Objašnjavam kompaniji poštom i sve što su mi rekle je da više ne plačem, jer ću dobiti moj kredit od ove kompanije, a takođe sam učinio pravi izbor da ih kontaktira, popunjavao obrazac za prijavu za kredit i nastavio sve što je zatraženo od mene i moj šok dobio sam zajam.

  Ako vam je potreban bilo kakav kredit, kontaktirajte ga odmah putem: stephenswillsloan@gmail.com

  Koristiću ovaj medijum da upozorim sve tražioce kredita zbog pakla koji sam prošao u rukama onih lažnih zajmodavaca.

Ostavite komentar