Vidimo se na terapiji – Porodična psihoterapija i koučing

Pričajmo o tome – Psihološko savetovalište za studente, organizuje predavanje na temu „Porodična psihoterapija i koučing“, u četvrtak 21.01.2016. godine, od 16h do 19h u velikoj sali SKC-a.porodica

Koučing je sve popularniji u svetu i u Srbiji, s obzirom da oslikava potrebu da se prilagođavamo brzim promenama u našoj svakodnevnici. Koučing predstavlja metodologiju kojom pomažemo drugima da se prilagođavaju i menjaju u skladu sa svojim ciljevima, planovima i vizijama. Ovom tehnikom se mogu prevazići brojna lična i profesionalna ograničenja.

Na predavanju ćete imati priliku da čujete predstavnike porodične psihoterapije i koučinga. Jedna od njih je i Dr Jelena Pavlović, osnivač Koučing centra i predavač na European Business School u Nemačkoj. Jelena će govoriti zašto je koučing važan za psihologiju, kao i zašto je psihologija važna za koučing. U svom pristupu spaja sistematičnost i metodičnost sa kreativnošću, improvizacijom i autentičnim ljudskim kontaktom. Pored toga, biće reči i o prvom međunarodnom programu iz koučing psihologije „Certificate in Coaching Skills“, priznatom od strane International Society for Coaching Psychology.

Predavanje će trajati 3 sata. Ulaz je slobodan.

 

 

Podeli