Vip Dani Marketing Workshop-a 2013

Ukoliko želite da se dobro zabavite i nasmejete, čujete priče uspešnih ljudi i steknete nova znanja, a pored toga pomognete deci iz Svratišta u Beogradu – posetite Vip Dane Marketing Workshop-a!

dani-mw

Marketing Workshop je neprofitna, nevladina organizacija koju vode studenti Ekonomskog fakulteta u Beogradu, još od 1996.godine. Nastala je zbog želje studenata da na kreativan način i kroz druženje steknu dodatna teorijska znanja i primene ih u praksi.

Jedan od glavnih projekata jeste Reklamijada, koja se sprovodi od 2002.godine. Radi se o manifestaciji humanitarno – zabavnog karaktera, na kojoj posetioci imaju priliku višečasovnog uživanja u najinteresantnijim i najsmešnijim reklamama, osmišljenim širom sveta. Prihod od ulaznica je namenjen najugroženijim grupama.

Međutim, to nije sve. Zbog velikog interesovanja koje je ovaj dogadjaj privlačio svake godine koncept Reklamijade je proširen na trodnevnu manifestaciju pod nazivom Dani Marketing Workshop-a koja će trajati od 9. do 11. decembra.

Prvog dana će biti održane edukativne radionice od strane najboljih stručnjaka Srbije iz oblasti marketinga i odnosa sa javnošću.
Drugog dana posetioci će imati priliku da čuju priče o uspehu iz prve ruke – od bivših članova Marketing Workshop-a, koji su danas izvrsni stručnjaci..
Treći dan je rezervisan za Reklamijadu, krunu ove manifestacije.

Ove godine sav prihod prikupljen od prodaje ulaznica ide Svratištu za decu u Beogradu.

Ukoliko želite da naučite nešto novo iz ovih oblasti, a ujedno se nasmejete do suza,  ovo je događaj za Vas! Ispod pogledajte agendu događaja.

dani-mw-program

Cena ulaznice za Reklamijadu je 200 dinara. Sav prihod ide u humanitarne svrhe, tačnije, Svratištu za decu Beograda na Zvezdari.

12. decembra u 20h u amfiteatru 1 održaće se Reklamijada za srednjoškolce. Na ovaj način radionica će upoznati buduće kolege i koleginice sa fakultetom i radom studentskih organizacija. Ulaz je besplatan.

Pogledajte i pratite zvaničnu facebook stranicu Marketing radionice, i event stranicu „Vip Dani Marketing Workshop-a“

Podeli