Volontiraj u humanitarnom projektu, ACTiviraj se!

Studiraš, ali imaš vremena za volonitranje? Želiš da ulepšaš svakodnevnicu deci ometenoj u razvoju i bez roditeljskog staranja? Postani volonter na humanitarnom projektu “ACTiviraj se” koji organizuje AIESEC.

ruke

Uključi se i ti, srce se nosi javno!

Izmami osmeh na dečijem licu i za sebe sačuvaj lepe uspomene. Ovo je prilika da stekneš praksu, a uz to ličnim primerom pokažeš da bi u društvu u kome živimo svi trebalo da budemo jednaki.

Projekat “ACTiviraj se” bavi se socijalnim uključivanjem dece bez roditeljskog staranja i dece ometene u razvoju. Ovo je četvrta godina da se ovaj humanitarni projekat održava. Biće realizovan u periodu od sredine septembra do sredine novembra 2013.godine.

Obuhvataju ga radionice edukativnog i zabavnog karaktera na kojima će raditi volonteri u domovima “Drinka Pavlović”, “Jovan Jovanović Zmaj”, “Dragan Filipović Jusa”, udruženju “Živimo zajedno” i osnovnim školama opštine Stari Grad. Pored toga, biće organizovano i nekoliko specijalnih događaja za decu, kao što su sportske aktivnosti, dan magije, odlazak u bioskop, na krstarenje i u pozorište.

Svi volonteri na projektu proći će edukacije sredinom septembra koje će održati predavači „Evropskog pokreta u Srbiji“ i koje će ih pripremiti za rad u domovima. Po završetku biće dodeljeni sertifikati koji potvrđuju njihov rad na projektu.

Prijavi se na www.aiesec.org.rs/activiraj-se/ i postani i ti deo projekta!

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih kroz ostvarivanje pozitivnog uticaja na društvo. Prisustvom u 117 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata i svojim programima internacionalnih praksi i organizovanjem humanitarnih, edukativnih i ekoloških projekata pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Podeli