Volontiraj u inostranstvu ove zime u okviru programa „Global Citizen“

Student si, imaš od 18 do 29 godina, dobro govoriš engleski jezik, želiš lično i profesionalno da se razviješ, interesuju te društveni problemi i timski si igrač? Ovo je prava prilika za tebe!

Global-Citizen-Black

U ponedeljak 04.11.2013. u 20h na Filozofskom fakultetu u Slušaonici 104 biće održana prezentacija na kojoj ćeš moći da saznaš više o programu volonterskih praksi “Global Citizen”.

Ovaj program ti omogućava sticanje i razvitak veština kroz rad i aktivnosti u vezi sa razvojem zajednice. Osim što će biti prvi korak u tvojoj karijeri, Global Citizen će ti pružiti iskustvo u internacionalnom okruženju, razvoj na ličnom planu, rad u timu i besplatno pohađanje mnogih preparacionih seminara.

Prakse se mogu naći u preko 100 zemalja sveta. Traju od 6 do 8 nedelja i dostupne su za sve studente, bez obzira na fakultet koji pohađaju i prosek.

Kao iza mnogih sličnih projekata koje smo do sada predstavljali, i iza ovog stoji AIESEC koji predstavlja najveću međunarodnu organizaciju, vođenu od strane studenata, sa prisustvom u 117 zemalja koja ti pruža mogućnost da upoznaš druge kulture i razviješ se lično i profesionalno!

Podeli