Posetite WordCamp Belgrade 2017 i unapredite svoja znanja

U Beogradu se 13. i 14. maja 2017. održava tradicionalna WordCamp Belgrade konferencija. Pogledajte šta možete očekivati za WordCamp Belgrde 2017. i zašto se kaže da za samo jedan vikend možete unaprediti svoje veštine i znanja, i povećati svoje šanse na poslovnom planu!

wordpress logo

Ovogodišnji WordCamp Belgrade se održava na Singidunum Univerzitetu u Beogradu, za vikend 13. i 14. maja, a evo i ko sve učestvuje.

Dva dana WordPress priča, iskustava i predavanja

Singidunum će ove godine ugostiti sjajne članove WordPress zajednice iz Srbije i regiona, koji će rado podeliti svoje bogato iskustvo rada sa ovom platformom, bez obzira na to u kojoj se sferi WordPress-a radi.

Ako planirate da se bavite bilo kakvom vrstom Internet poslovanja, bilo da ste programer, web dizajner, content maker ili preduzetnik, WordCamp Belgrade je mesto gde treba da se nađete i upijete iskustva drugih.

Rešavanje konkretnih problema za napredne korisnike WordPress-a

WordCamp Belgrade nije namenjen samo početnicima kojima je potreban vetar u leđa. Ako i sami imate iskustva sa WordPress-om, manjeg ili većeg, zanimaće vas informacija da će se vrhunski IT stručnjaci baviti konkretnim rešenjima određenih problema, programerske prirode, korisničkog doživljaja ili e-commerce izazova. Naravno tu su i druge oblasti.

Contributor Day – radionice na #WCBGD

Pored slušanja sjajnih predavanja imaćete priliku i da učestvujete u brojnim radionicama i da unapredite svoja znanja o WordPress-u na konkretnim primerima.

Sponzori WP platforme će ove godine biti poznate kompanije koje svoje proizvode usmeravaju na WordPress korisnike: Jetpack, Woo Commerce, GoDaddy Pro, Yoast, WPML.org i drugi.

Ukoliko se zateknete na konferenciji, treba da znate da je zvanični hashtag konferencije #WCBGD.

Kotizacija i prijavljivanje za WordCamp Belgrade 2017

Regularna cena karte iznosi 16 €, a podrazumeva ulaznicu na oba dana konferencije, kao i ručak, pauze za kafu i after party. Takođe, možete očekivati i promotivnu majicu, stikere, kao i drugi zanimljiv promo materijal.

Karte možete kupiti na samom sajtu događaja.

Podeli