Zajednička biblioteka Startit Centra – Znanje za sve!

Startit Centar u Beogradu otvara zajedničku biblioteku, sa ciljem dostupnosti znanja svima kojima je ono potrebno. Naslovi ove biblioteke su besplatno dostupni zajednici.

zajednicka biblioteka startit centra

Starit Centar predstavlja mesto znanja, inspiracije i inovacije, namenjeno domaćoj IT zajednici.

Kroz obrazovne programe Centra prošlo je više od 12.000 ljudi, koji su kroz njih stekli znanja, veštine i kontakte koji će im značiti za napredak u karijeri. Osim toga, u Centru podstiču realizaciju inovativnih koncepata, gde kroz različite programe i događaje timovi i pojedinci usvajaju nova znanja i povezuju se sa industrijama kojima su potrebna inovativna rešenja.

Na projektima i događajima koji su se organizovali tokom poslednjih nekoliko godina, pričalo se i o različitim knjigama i veliki broj njih je bio preporučen za čitanje. U Centru veruju da je znanje najvažniji resurs za uspeh u kreiranju i poslovanju i zbog toga žele da bude dostupno svima na što lakši način.

Knjige i časopisi iz biblioteke dostupni su za čitanje i pozajmljivanje besplatno svim zainteresovanima i prvenstveno obuhvataju oblasti tehnologije, marketinga, dizajna, biznisa i ličnog razvoja. Na ovom linku možete pogledati dostupne naslove, a rezervacija se obavlja putem ovog mejla. Treba spomenuti da iako je pozajmica besplatna, kao zalog se ostavlja novčani iznos u vrednosti knjige koji se vraća čim se knjiga vrati u biblioteku.

Ukoliko želite da pomognete osnivanje ove biblioteke i među svojim naslovima imate neku knjigu iz spomenutih ili srodnih oblasti, možete donirati knjige biblioteci Startit Centra i na taj način pospešiti deljenje i prenošenje znanja.

Podeli