Zakoračite u svet tehnologije!

Ako vas zanima kako funkcionišu mobilni uređaji, kako se prave aplikacije, kao i njihov uticaj na našu stvarnost, saznajte sve to – potpuno besplatno!

telefon u ruci

U periodu od 2. do 9. novembra 2012. godine, na Fakultetu organizacionih nauka, održaće se besplatna konferencija pod nazivom „Open IT

Konferencija se sastoji iz dva dela: radionica koje će se održati 2.11. i predavanja koja će trajati od 5.11. do 9.11.
Projekat „Open IT” se realizuje šestu godinu za redom, od strane studentske organizacije AIESEC, a i iz godine u godinu se povećava broj studenata, učesnika konferencije, kao i kompanija koje su zainteresovane da postanu partneri projekta i podrže mlade.
Osim predavanja, ove godine novina su i nezavisne radionice Case IT i Develop IT koje se održavaju 2. novembra, takođe na Fakultetu organizacionih nauka.

Case IT

Na Case IT radionicama će zainteresovani studenti, biti u prilici da zajedno sa predstavnicima kompanija rade na rešavanju studije slučaja iz oblasti IT-ja.

Develop IT

Develop IT radionica, koja će se odvijati paralelno sa Case IT radionicom, je namenjena studentima koji žele da se bave razvojem mobilnih aplikacija.

Praksa

Projekat „Open IT” pruža jedinstvenu priliku mladim ljudima da ostvare svoje ambicije jer otvara i mogućnost odlaska na stručnu praksu preko AIESEC-a.
Svi učesnici konferencije mogu da se prijave za neku od brojnih praksi u inostranstvu koje AIESEC nudi, i da rade na razvoju sopstvenih potencijala u oblasti za koju se školuju.

Generalni partner projekta je Telekom, a aplikaciju za konferenciju možete preuzeti ovde.

Podeli