Zašto želim da posetim Spark.me 2017?

Verujem da ste svi već čuli za Spark.me konferenciju koja okuplja lidere iz sveta biznisa, tehnologije, marketinga, inovacija, StartUp-ova i sve ljude željne znanja, ali i brčkanja na plaži. Da, i ja sam spremna da ova iskra postane plamen!

Konferencija Spark Me 2017 - zašto želim da prisustvujem

Međutim, Spark.me je mnogo više od brčkanja na plaži! To je najveća regionalna IT i marketing konferencija koja će se održati 29. i 30.maja u Crnoj Gori, u Budvi. Organizator je, kao i do sada, kompanija domain.me, a za ovu, petu po redu konferenciju, Spark.me je objavila imena svih govornika, i verujte mi, sluti na radost!

Sjajni govornici koji će rasplamsati ISKRU u vama

Jer, Spark.me konferencija je sama po sebi fenomenalna i uzbudljjiva, a zamislite da ste tamo na licu mesta! Ja već zamišljam i prenosim vam sve privilegije, iskustva i mogućnosti koje možete dobiti samim prisustvom Spark.me konferenciji.

slika

Iskustva ljudi čije mišljenje veoma cenim, a koji su prisustvovali ovom dogadjaju, dovoljno mi govore kakva je akcija i euforija u pitanju.


Pored toga što ćete predavanja slušati bez daha, naučićete sve one male tajne velikih majstora i bezbroj novih svari.

Pozitiva, nove stvari i dobra energija

Uz konstantnu interakciju predavača i publike, napunićete se pozitivnom energijom, kreativnošću i inspirativnim idejama.

slika

Znate kako kažu – ako želite uspeti i ići napred, okružite se pametnim i uspešnim ljudima koji će raspravljati sa tobom, a ova konferencija je idealna prilika da na jednom mestu nađete puno takvih.


Pored govornika Jason Romeyka, Virginie Salas Kastilio, Rory Sutherlanda, Sharad Sagara, prisustvovaće i Hether B. Armstrong, Jon Burkhart i Rob Fitzpatrick.

Gotovo svako od njih je ponosni “vlasnik” nekog impozantnog uspeha i dostignuća, a brojke koje su ostvarili, i činjenice koje ih prate, govore same za sebe.

Ova konferencija je za mene pun pogodak, a sigurna sam da ću dobiti mnogo inspirativnih saveta i ideja koji će mi koristiti kad se vratim kući, ako uopšte uspem da odem iz nje.

Jer, kako kompanija Domain.me kaže –  ME is about YOU!

Podeli