“Znanjem protiv Marfija” na Fakultetu organizacionih nauka

Potpuno rebrendiran i sveže osmišljen projekat “Znanjem protiv Marfija” održaće se premijerno 19. i 20. maja na Fakultetu organizacionih nauka. Ovaj projekat se sprovodi pod organizacijom FON-ovog centra za razvoj karijere.

cover za znanjem protiv marfja

Čime se „Marfi“ bavi?

Ovaj projekat predstavlja zanimljivu i inovativnu kombinaciju dva izuzetno značajna projekta centra za razvoj karijere. Reč je o starijoj verziji “Znanjem protiv Marfija” i “Vruće stolice”. Ovi projekti iz godine i godine pridobijaju sve veću pažnju studenata, a novi projekat predstavlja njihovu združenu verziju.

“Marfi” se bavi približavanjem tematike javnih nastupa, savladavanja treme i sličnih veština koje će biti potrebne studentima u poslovnom svetu. “Vruće stolice” pružaju studentima priliku da kroz simulacije intervjua savladaju tehnike koje će im biti potrebne za prvo zaposlenje.

Ko su učesnici ovog projekta?

Prvog dana projekta će biti održana predavanja i panel diskusija, a učesnici će govoriti o temi javnog nastupa i borbi protiv treme i malera. Tom prilikom studentima će se obratiti:

  • Boris Teodosijević, osnivač i potpredsednik “Kluba uspešnih” – održaće predavanje na temu “Komunikacijom do uspeha – važnost i veštine javnog nastupa i oslobađanje od straha”
  • Dragan Savić, strateški savetnik domaćih i multinacionalnih kompanija – govoriće o tome kako je biti “Sam svoj PR menadžer”
  • Una Senić i Đorđe Lovrić, voditelji Play radija podeliće svoje znanje i iskustvo u panel diskusiji “Pobediti Marfija – postoji li način?”, zajedno sa Milošem Maksimovićem, voditeljem O2 i TV Prva, i Kristinom Rakulj, pobednicom svetskog Takmičenja budućih lidera u Londonu.

Drugi dan projekta posvećen je interaktivnim radionicama, gde će se studenti upoznati sa glavnim procesima selekcije u najuspešnijim firmama današnjice. Tada će govoriti:

  • Mila Zavođa, konsultant u oblasti strateških komunikacija – održanje predavanje na temu “Putem kreativnosti do agencije iz snova”
  • Tema kompanije Delhaize Srbija biće “Perfect preparation prevents poor presentation”
  • Manpower Group će govoriti o tome “Kako postati pravi kandidat”

Kako da se prijavim?

Sve informacije o projektu, kao i samu prijavu možete pronaći na sledećem linku. Prijave traju do 18. maja, a projekat se 19. i 20. maja održava u prostorijama FON-a.

Prijavite se za ovaj projekat, naučite kako da savladate temu pred javni nastup, napišete dobar CV i naučite sve što vam je potrebno prilikom konkurisanja na posao. Budite deo projekta o kome će naredne generacije pričati.

Podeli