10 Romantičnih priča sa neverovatnim obrtom

Ljubav je sjajno osećanje. Upoznate nekoga čije vas telo opčinjava ili im je nivo lične higijene na dovoljno podnošljivom nivou. Zaljubite se, imate divnu veridbu, venčanje iz snova, malo se svađate ili lomite stvari po kući, a onda umrete. Možda odgojite neko dete ili mačku. Ljubav takođe može biti jako čudna, komplikovana i odvratna. Ovo su priče koje definitivno potpadaju pod ove kategorije.

zamisljeni decak

#1 Par koji je ista osoba

Znate one parove koji prave zajedničke profile na Facebook-u, pogotovo kada se ozvaniči veridba ili kada se venčaju? E pa postoji i veći stepen idiotizma od ovoga. Nil i Žaklin su bili nerazdvojni. Pa su odlučili da se podvrgnu brojnim plastičnim operacijama kako bi izgledali isto.

Toliko su se voleli da su se osećali kao da su jedna osoba, pa su odlučili da to iskažu putem plastičnih operacija. To je podrazumevalo zajedničku korekciju grudi, nosa, očiju, obraza, brade, usana i liposukciju. Zatim su odlučili da se predstavljaju istim imenom – Genesis Breyere P-Orridge.

Kada je Žaklin umrla, Nil (koji se sada identifikuje kao žensko) nastavila je sa operacijama i zove sebe ,,mi’’.

#2 Momak koji je pokušao da vrati devojku sažaljenjem

Džordan Cardela je bio slomljen zbog raskida, pa je pitao prijatelja da ga upuca.

On nije pokušao da se ubije, već je hteo da izazove sažaljenje bivše kako bi mu se vratila. Zamolio je prijatelja da ga upuca 3 puta, da bi izgledalo kao da je bila pljačka u pitanju. Posle prvog pucnja njegov prijatelj se predomislio i odveo Džordana u bolnicu.

Devojka nije bila impresionirana, kao ni policija.

#3 Momak je želeo da iznenadi svoju devojku – zamalo se ugušio

Hu Seng je imao ,,genijalnu’’ ideju da spakuje sebe i plišanu igračku u kutiju i pošalje se poštom na devojčinu adresu.

Računao je da bi mu trebalo 20 minuta najviše da bi bio isporučen. Međutim, došlo je do zabune sa paketima i isporuka je trajala 3 sata. 

Kada je njegova devojka otvorila paket, našla ga je onesvešćenog i morala je da zove hitnu pomoć.

#4 Čovek koji je osvojio Norvešku zbog žene

Žene su bile povod mnogih ratova. U ovom slučaju, radnja se dešava u 9. veku. Harald je želeo da oženi Gidu, ali kad je poslao svoju prosidbu, ona nije bila impresionirana njegovim tadašnjim malim kraljevstvom i rekla mu je da će se udati samo za kralja cele zemlje.

Harald se nije zajebavao i osvojio je sva ostala kraljevstva, stvorivši zemlju koju danas znamo kao Norveška. Kada je ujedinio zemlju, oženio je Gidu. 

#5 Seks na mesecu

Radnik svemirske agencije NASA želeo je da impresionira svoju ljubavnicu.

Ukrao je sef od 250kg pun mesečevog kamenja, koje je kasnije stavio ispod ćebeta u hotelu kako bi imali ,,seks na mesecu’’ (koliko li je bilo udobno?). Možda bi i prošli sa ovim poduhvatom da nisu uhvaćeni od strane FBI-a kad su pokušali da kamenje prodaju preko interneta.

#6 Čovek koji je prepešačio 1.600 kilometara zbog žene

U još jednom – udaću se za tebe ako uradiš ovo – slučaju, momku je bilo rečeno da će se devojka udati za njega ako prepešači 1.000 milja. Rekla je, doduše, da se šalila, ali je on to ipak uradio.

Krenuo je u dug put noseći ranac i crvenu zastavu sa natpisom – Radostan da upoznam svoju buduću taštu. Pored ogromne podrške koju je dobio na internetu, devojka je odbila prosidbu.

#7 Lažirao pljačku da bi ispao heroj

Džefri Sigel je želeo da predstavi sebe kao opasnog momka. Pa je zamolio druga da lažira pljačku.

Dogovorio je da ga napadne nožem, dok je šetao kroz šumu sa devojkom, kako bi se ,,izborio’’ sa njim i ispao alfa mužjak. Devojka izgleda nije imala puno poverenja u njega i u trenutku je pobegla i pozvala policiju. U početku je Džefri tvrdio da je oterao napadača, ali je na kraju priznao, budući da su mu prijatelja jurile policijske jedinice sa psima.

#8  Britanski par koji je imao previše sličnosti

Par je obožavao koliko su ih neke stvari povezivale, poput istog datuma rođenja, lokacije i činjenice da su oboje usvojeni. Tek su u braku sabrali 2 i 2 i utvrdili da su blizanci razvdvojeni na rođenju.

Razveli su se.

#9 Fetiš koji se loše završio

Jedan par je hteo da začini dan zaljubljenih tako što bi ispunili jednu od svojih fantazija. Fantaziju kidnapovanja.

Muž je vezao svoju ženu i ostavio je u kolima dok je završavao obaveze po gradu. Kada je slučajni prolaznik video vezanu ženu u kolima momentalno je pozvao policiju. Policija je pratila par do kuće i privela ih u stanicu.

Pouka – ostavljajte svog partnera vezanog u gepeku, a ne na zadnjem sedištu.

#10 Kad zaprosiš devojku mrtav

Aleksej Bikov želeo je da kruniše svoju ljubav prosidbom.

Unajmio je kaskadere, reditelje, šminkere i scenaristu kako bi lažirao saobraćajnu nesreću. Kada bi se njegova devojka pojavila, mislila bi da je mrtav. U njegovoj bolesnoj glavi odvijalo se sledeće: ,,Želeo sam da shvati kako bi joj život bio prazan bez mene i kako ne bi imala smisla u životu bez mene. Pristala je.

Kada se sledeći put žalite na partnera i nedostatak romantike, setite se ovih priča i definitivno će vam biti lakše, jer niko ne želi tragičnu ljubav ili scenario Romea i Julije.

Podeli