Atlantic Graduate Trainee program traži nove polaznike

Jedna od vodećih regionalnih kompanija, Atlantic Grupa prima nove diplomirane studente u okviru Atlantic Graduate Trainee programa. Tokom godinu dana, polaznici će imati priliku da steknu dragoceno iskustvo i uspostave važne poslovne kontakte. Kako se prijaviti i šta sve program obuhvata, saznaj u nastavku teksta.

Ljudi u kancelariji na sastanku

Šta je Atlantic Graduate Trainee program?

Svake godine, odabrani učesnici Atlantic Graduate Trainee programa prolaze kroz veliki broj različitih sektora kompanije i uz vrhunski mentorski rad upoznaju realne poslovne procese. Na taj način, polaznici programa stiču uvid u to koje oblasti ih najviše zanimaju za dalji razvoj karijere.

Ovaj program nudi mnogo prilika za rast i razvoj za sve one koji su spremni za prve korake u poslovnim vodama. Samo učešće u Atlantic Graduate Trainee programu je velika prilika za mlade koji imaju želju da započnu karijeru kao članovi Atlantikovog tima, sa svim odgovornostima i mogućnostima koje sistem nudi.

Kako do prijave?

Prijave su otvorene za profesionalce iz svih oblasti, jer je fokus pre svega na potrazi za radoznalošću. Za Atlantic Graduate Trainee program se mogu prijaviti svi koji su znatiželjni i svi oni koji se ističu po tome što su sposobni da postave teška i ključna pitanja, kao i da izvuku najbolje od svojih kolega u pronalaženju rešenja.

Konkurs za prijave je otvoren do 15. septembra, a sve o prijavi možeš pronaći na linku: http://makewaves.atlanticgrupa.com/.

Podeli