Britanski Astrum Education dodeljuje stipendije za učenike iz Srbije

Astrum Education, grupacija tri vodeće privatne obrazovne institiucije u Londonu proširuje korpus međunarodnih polaznika kroz prijem visoko motivisanih i ambicioznih učenika iz Srbije.prijateljli

 

Astrum Education grupaciju čine Chelsea Independent College (Čelzi Indipendent Koledž) u poznatoj londonskoj četvrti Čelzi, Lansdowne College (Lensdaun Koledž) u Noting Hil-u i Duff Miller College (Daf Miler Koledž) u četvrti Južni Kensington.

Pored standardnih uslova upisa, ova obrazovna institucija nudi i određeni broj parcijalnih stipendija za školovanje talentovanih đaka iz Srbije. Prijave se ocenjuju putem ispita, intervjua i na osnovu dosadašnjeg akademskog uspeha. Detaljne informacije o obrazovnom programu i stipendijama, kao i kontakte, možete pronaći na njihovom sajtu.

Astrum Education koledži priznati su po dugoj tradiciji istaknutih akademskih uspeha, jer od 1952. njihovi učenici redovno nastavljaju obrazovanje na vodećim univerzitetima u Velikoj Britaniji, kao što su Oksford, Kejmbridž, London Skul of Ekonomiks, Imperijal Koledž i UCL.

Koledži nude pre-univerzitetske programe kao što su GSCE i A-Level i veliki broj specijalizovanih predmeta za učenike čija je želja da ostvare uspešne karijere u oblasti medicine, finansija, prava, umetnosti, dizajna, inžinjerstva… Većina polaznika potiče iz Velike Britanije, dok su sve druge nacije veoma dobrodošle i prihvaćene na najvišem nivou.

Kontakt osoba je Arjald Gordani, kome može pisati na adresu arjald.gordani@astrumeducation.com ili telefonom na +447841764470.

Podeli