O AIESEC-u

Želiš da odeš na praksu? Ili možda više da dočekuješ volontere iz inostranstva? Hoćeš da budeš društveno aktivan, učestvuješ na projektima?

Prisustvom na preko 2.100 univerziteta u preko 111 zemalja sa preko 85.000 članova, AIESEC je najveća studentska organizacija na svetu.

AIESEC je jedinstvena međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da za vreme studiranja osete i steknu veštine kojima će se “sutra” služiti na poslu.

Bilo da se radi o ljudskim resursima, prodaji, finansijama, informacionim tehnologijama ili pak odnosima sa javnošću, AIESEC ima inovativan pristup u razvijanju mladih ljudi fokusirajući se na izgradnju ličnih mreža i istražujući njihovo usmerenje i ambicije za budućnost.

Kako bi postigao ovaj cilj, studentska organizacija AIESEC organizuje više od 470 konferencija, pruža preko 10.000 mogućnosti za stručnu praksu u inostranstvu i više od 10.000 liderskih mogućnosti svojim članovima svake godine.

Biti organizator velikih nacionalnih projekata poput „Career days“, „Život bez granica“ ili „New Leaders“ predstavlja izazov i značajno iskustvo za članove.

Da bi sve ovo bilo moguće, AIESEC ima doslovno hiljade partnerskih organizacija iz svih oblasti koje se trude da podrže razvoj mladih i pristupe mladim talentima iz celog sveta.

KAKO POSTATI ČLAN?

AIESEC (Srbija) ima ukupno 8 lokalnih kancelarija od kojih se 4 nalaze u Beogradu i to na Fakultetu organizacionih nauka, Ekonomskom fakultetu, Singidunumu i Beogradskoj bankarskoj akademiji.

Preostale kancelarije se nalaze u Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu i Valjevu.

Konkurs za prijem novih članova se organizuje u oktobru i junu, a obaveštenje možete videti na sajtu organizacije ili pomenutim fakultetima.

Podeli