Edukacija dece u Brazilu

Obrazovne / edukativne prakse nude profesionalno iskustvo u oblasti edukacije i predavanja stranih jezika za obrazovanje odraslih i dece. Ova edukaciona praksa održava se u gradu Chapeco, u Brazilu u perodu od 6 nedelja, u školi po imenu “Escola de Idiomas Fisk Chapeco”.

“Escola de Idiomas Fisk Chapeco” je obrazovna ustanova koja iza sebe ima 15 godina tradicije iskustva u predavanju jezika, a trenutno broji više od 300 učenika. Ova škola ima moderan i udoban ambijent koji podstiče učenje na kreativan i inovativan način. Posao koji će student- praktikant obavljati na praksi biće u oblasti predavanja engleskog jezika.

Ono na čemu će se zasnivati praksa jeste unapređenje komunikacionih veština učenika, upoznavanje sa drugim kulturama i predstavljanje sopstvene kulture. Pored ovoga, student će učestvovati u dnevnim aktivnostima škole, gde će imati uvid u obrazovni sistem i rad osnovnih i srednjih škola u ovoj zemlji. Kroz ova zaduženja, student će upoznati kulturu ovog grada, stećiće brojna prijateljstva i upoznaće edukativni stistem u ovoj zemlji. Sve materijale za prezentacije i radionice, praktikant mora sam da ponese. Tokom trajanja praktičnog iskustva, pruža se mogućnost rada sa decom, druženja i učenja u internacionalnom okruženju i upoznavanja kulture i tradicije egzotičnog Brazila.

Radno vreme je od 9 do 16 časova, sa totalnim fondom od 30 radnih časova nedeljno, sa povremenim radnim subotama.

Mesečna plata iznosi 460 US $ i pokriva troškove osnovnih potreba, a novčani iznos je određen u visini proseka države u kojoj ste na praksi.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, možeš da popuniš prijavu na ovom linku: PRIJAVA i bićeš kontaktiran/a u roku od 48h, a prijave su u toku.

Konkretan datum početka prakse određuje se u dogovoru sa institucijom sa kojom ćete sarađivati.

Neophodni uslovi za učešće:

  • Diplomirani student ili student završne godine jezičkog fakulteta / više škole
  • Odlično poznavanje engleskog jezika
  • Poznavanje španskog jezika
  • Posedovanje prezentacionih i jezičkih veština i rada na računaru
  • Posedovanje veština podučavanja stranog jezika

Podeli