Edukacija dece u Kini

Obrazovne/edukativne prakse nude profesionalno iskustvo u oblasti edukacije, i predavanja stranih jezika za obrazovanje odraslih i dece. Ova edukaciona praksa održava se u oblasti Mainland, u Kini, u okviru edukativne grupe “CTP Meiuha’’, u trajanju od 24 nedelje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“CTP Meiuha’’ je edukativna gupa koja je specijalizovana za edukaciju mladih i dece u oblasti podučavanja engleskog jezika i konsaltinga. Zalažu se za uvođenje naprednih i originalnih metoda učenja jezika i trenerskih veština prilagođenih deci. Posao na praksi koji će obavljati student/paktikant je predavanje engleskog jezika deci uzrasta od 3 do 12 godina. On će biti zadužen i za organizovanje aktivnosti za decu, tako da će osim predavanja imati ulogu i u organizaciji i promociji drugih školskih aktivnosti. Od praktikanta se očekuje da ispuni očekivanja škole i roditelja dece kojima drži nastavu. Studenti/praktikanti će imati priliku da razviju svoje predavačke sposobnosti, da upoznaju kinesku kulturu uz šta će im biti obezbeđeni i časovi kineskog jezika kako bi njih ovo iskustvo u ovoj zemlji bilo još potpunije.Tokom trajanja praktičnog iskustva, pruža se mogućnost rada sa decom, druženja i učenja u internacionalnom okruženju i upoznavanja kulture i tradicije Kine.

Radno vreme je od 10:00 do 18:00h ,sa totalnim fondom od 40 radnih časova nedeljno. Subote su neradne.

Mesečna plata iznosi 657 US $ i pokriva troškove osnovnih potreba, a novčani iznos je određen u visini proseka države u kojoj ste na praksi.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, možeš da popuniš prijavu na ovom linku: PRIJAVA i bićeš kontaktiran u roku od 48h, a prijave su u toku.

Konkretan datum početka prakse određuje se u dogovoru sa institucijom sa kojom ćete sarađivati.

Neophodni uslovi za učešće:

  • Diplomirani student ili student završne godine
  • Odlično poznavanje engleskog jezika
  • Posedovanje prezentacionih i jezičkih veština
  • Posedovanje veština podučavanja stranog jezika
  • Iskustvo u osnovnom korišćenju računara

Podeli