Edukacija dece u Kolumbiji

Obrazovne/edukativne prakse nude profesionalno iskustvo u oblasti edukacije i predavanja stranih jezika za obrazovanje odraslih i dece. Ova edukaciona praksa održava se u internacionalnom centru koji promoviše kulturološke razlike i podučava mlade i starije strani jezik, u gradu Kartagina, u Kolumbiji u perodu od 17 – 24 nedelja.

Global Talent - Kartagina, KolumbijaPraktikant će obavljati praksu u departmanu za jezike. Od praktikanta se očekuje da podučava engleski jezik mlade i starije studente uključujući gramatiku, slušanje i pisanje. Ovi časovi bi trebalo da budu mahom konverzacijskog tipa. Praktikanti treba da imaju spremljene časove, testove i kvizove stalno i da podnose izveštaje na kraju kurseva o performansama studenata. Takođe, tokom prakse očekuje se da student na kreativan način i kroz konverzaciju priča o svojoj kulturi, zemlji i životu tako da studenti mogu što bolje da usavrše jezik, a u isto vreme i šire svest o kulturološkim razlikama u svetu. Tokom praktičnog iskustva student će steći profesionalno iskustvo, radiće u internacionalnom timu i uživaće u čarima Kolumbije.

Radno vreme je od 8:00 do 20:00h (u smenama), sa totalnim fondom od 40 radnih časova nedeljno. Subote su radne ponekad.

Mesečna plata iznosi 922 US $ i pokriva troškove osnovnih potreba, a novčani iznos je određen u visini proseka države u kojoj ste na praksi.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, možeš da popuniš prijavu na ovom linku: PRIJAVA i bićeš kontaktiran/a u roku od 48h, a prijave su u toku.

Konkretan datum početka prakse određuje se u dogovoru sa institucijom sa kojom ćete sarađivati.

Neophodni uslovi za učešće:

  • Diplomirani student ili student završne godine
  • Odlično poznavanje engleskog jezika
  • Posedovanje znanja u oblasti lingvistike
  • Posedovanje veština podučavanja stranog jezika

Podeli