Edukacija dece u Poljskoj

Obrazovne/edukativne prakse nude profesionalno iskustvo u oblasti edukacije i predavanja stranih jezika za obrazovanje odraslih i dece. Ova edukaciona praksa održava se u obdaništu ’’ Blue Kangaroo’’, u gradu po imenu Wroclaw, u Poljskoj i traje 21 nedelju.

wroclaw

Posao na praksi u obdaništu koji će obavljati student/praktikant je biće da organizuje različite aktivnosti za decu i sprovodi kreativne radionice sa decom sa posebnim potrebama. Student/praktikant će konstantno podučavati decu osnove engleskog jezika i podsticati ih da ulažu u svoje obrazovanje. Takođe, smišljaće zanimljive igrice kako bi deci približio značaj obrazovanja i kulturoloških razlika na što kreativniji način, organizovati njihove aktivnosti i slobodno vreme i igrati se sa njima. Radiće na njihovoj edukaciji i usavršavanju engleskog jezika. Takođe, kao sada već jedan od njih, moraće da prisustvuje sastancima osoblja ovog obdaništa. Od praktikanta se očekuje da da organizuje slobodno vreme deci i učestvuje na sastancima školskog kolektiva i osoblja. Tokom trajanja praktičnog iskustva, imaćete mogućnost usavršavanja engleskog jezika i komunikacionih veština, upoznaćete poljsku kulturu i raditi u internacionalnom okruženju.

Radno vreme od 08:30 -16:30h , sa totalnim fondom od 40 radnih časova nedeljno. Subote su neradne.

Dva obroka i učionica su obezbeđeni.

Mesečna plata iznosi 360 US $ i pokriva troškove osnovnih potreba, a novčani iznos je određen u visini proseka države u kojoj ste na praksi.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, možeš da popuniš prijavu na ovom linku: PRIJAVA i bićeš kontaktiran u roku od 48h, a prijave su u toku.

Konkretan datum početka prakse određuje se u dogovoru sa institucijom sa kojom ćete sarađivati.

Neophodni uslovi za učešće:

  • Diplomirani student ili student završne godine jezičkog fakulteta/ više škole
  • Odlično poznavanje engleskog jezika
  • Posedovanje prezentacionih i jezičkih veština
  • Posedovanje veština podučavanja stranog jezika

Podeli