Edukacija dece u Rusiji

Obrazovne/edukativne prakse nude profesionalno iskustvo u oblasti edukacije i predavanja stranih jezika za obrazovanje odraslih i dece. Ova edukaciona praksa održava se u gradu Čelebinsku, u Rusiji, u perodu od 6 do 9 nedelja, u letnjem kampu.

Aiesec plaćene stručne prakse u inostranstvu
Ne postoji lepši način da upoznate neku kulturu od rada sa decom, a na ovoj praksi vi ćete imati priliku da radite sa decom uzrasta od 7 do 17 godina. Na ovoj praksi, zadatak studenta – praktikanta biće da spremi materijale i program za svoje časove. Bilo bi poželjno da časovi budu što kreativniji, kako bi deca bolje učila i bila što motivisanija. Nakon toga, student treba da pripremi i testove, kako bi proverio napredak u njihovom poznavanju jezika. Pored ovoga, student će imati priliku i da učestvuje u svim dodatnim aktivnostima kampa, što će biti lepa prilika za bolje upoznavanje dece, ali i kulture. Tokom trajanja praktičnog iskustva, pruža se mogućnost rada sa decom, druženja i učenja u internacionalnom okruženju i upoznavanja kulture i tradicije Rusije.

Radno vreme je od 10 do 15 časova, sa totalnim fondom od 30 radnih časova nedeljno, sa povremenim radnim subotama.

Mesečna plata iznosi 1000 US $ i pokriva troškove osnovnih potreba, a novčani iznos je određen u visini proseka države u kojoj ste na praksi.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, možeš da popuniš prijavu na ovom linku: PRIJAVA i bićeš kontaktiran/a u roku od 48h, a prijave su u toku.

Konkretan datum početka prakse određuje se u dogovoru sa institucijom sa kojom ćete sarađivati.

Neophodni uslovi za učešće:

  • Diplomirani student ili student završne godine jezičkog fakulteta/više škole
  • Odlično poznavanje engleskog jezika
  • Veštine u oblasti dečijeg obrazovanja
  • Posedovanje znanja iz oblasti lingvistike
  • Posedovanje prezentacionih i jezičkih veština i rada na računaru
  • – Posedovanjeveštinapodučavanjastranogjezika

Podeli