Edukacija dece u Turskoj

Obrazovne/edukativne prakse nude profesionalno iskustvo u oblasti edukacije i predavanja stranih jezika za obrazovanje odraslih i dece. Ova edukaciona praksa održava se u gradu Kocaeli, u Turskoj, u obdaništu po imenu ’’Joyfull Nese Erberk Kindergarden”, perodu od 9-25 nedelja.

Deca sede u klupama

Posao koji će obavljati student/praktikant biće organizovanje časove engleskog jezika koje će držati studentima, kao i menadžerima kompanija. Pored toga, praktikant će organizovati dodatne društvene aktivnosti sa svojim učenicima, kroz koje će imati priliku da provede kvalitetno vreme sa njima i da oni bolje upoznaju njegovu kulturu. Student/praktikant će imati zadatak da osmisli kreativne i inovativne načine kako bi napravio strategiju za pronalaženje novih učenika za kompaniju sa odeljenjem za menadžment. Student/praktikant će pripremati i radionice gde će njegovi učenici vežbati ono što su naučili, kako bi časovi bili što efikasniji. Takođe, student/praktikant treba da pripremi prezentaciju o kulturi svoje zemlje, kako bi učenicima predstavio značaj multikulturalizma.Tokom trajanja praktičnog iskustva, pruža se mogućnost rada sa decom, druženja i učenja u internacionalnom okruženju i upoznavanja kulture i tradicijeTurske.

Radno vreme je od 9 do 18 časova , sa totalnim fondom od 45 radnih časova nedeljno, sa povremenim radnim subotama.

Ukoliko student/praktikant bude radio duže od 45 radnih sati, biće dodatno plaćen.

Mesečna plata iznosi 400 US $ i pokriva troškove osnovnih potreba, a novčani iznos je određen u visini proseka države u kojoj ste na praksi.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, možeš da popuniš prijavu na ovom linku: PRIJAVA i bićeš kontaktiran/a u roku od 48h, a prijave su u toku.

Konkretan datum početka prakse određuje se u dogovoru sa institucijom sa kojom ćete sarađivati.

Neophodni uslovi za učešće:

  • Diplomirani student ili student završne godine jezičkog fakulteta/ više škole
  • Odlično poznavanje engleskog jezika
  • Veštine u oblasti dečijeg obrazovanja
  • Posedovanje znanja iz oblasti lingvistike
  • Posedovanje prezentacionih i jezičkih veština i rada na računaru
  • Posedovanje veština podučavanja stranog jezika

Podeli