Evo kako se rešiti Newsletter spam-a u 4 klika

Otvorite svoj mail. Koliko novih poruka imate od raznih pošiljaoca, na čiji ste se newsletter slučajno prijavili prilikom raznog kliktanja „OK“? Samo da bi vam nešto nestalo sa ekrana? Ili ste se prijavili za newsletter mislivši ,,trebalo bi ovo da čitam’’, ali to nikad ne uradite?

newsletter
Ne grupko/grupovino/kuponko, ne treba mi 129 poruka svaki dan

Jasno je da je e-mail spam zaista dosadan i da niko ne voli brdo notifikacija koje zatrpavaju telefon. Pošto nije ni bilo potrebe da vas ubeđujemo u to da je da je newslatter spam prava napast, koje želite da se rešite, ovaj tekst će vam odgovoriti na pitanje ​kako se rešiti newslatter spam-a od kog ludite. Da, bukvalno je dovoljno četiri klika da se ​rešite e-mail spam-a​, a u tome će vam pomoći sajt/aplikacija UnRoll.Me.

Evo kako rešiti newsletter spam u četiri klika:

  • I klik – UnRoll.Me, servis koji će vam olakšati korišćenje mail-a.
  • II klik – zatim ćete kliknuti na get started,
  • III klik – na narednoj stranici allow, što će pokrenuti skeniranje.
  • IV klik – potvrdićete da je završeno skeniranje i pojaviće vam se spisak newsletter-a kojih se možete rešiti.

spisak newsletter-a

Kliknuvši na uokvireno Continue izaći će vam prozorčić sa opcijama da li želite i gde želite da podelite ovo otkriće (ako ne podelite, smajli će plakati, imate li dušu?!).

Oni oštrog oka i prsta će primetiti da je bilo malo više klikova, u zavisnosti koliko newsletter-a imate. A možda ste pobunjenici i klikćete sa strane prkoseći ovom naslovu. Ali svakako, sa 4 ili 10 klikova, verujem da ćete uspešno pročistiti vaš mail od beskorisnih newsletter-a i svesti e-mail spam na minimum.

Podeli