HELP 2 HELP – Budi izvan okvira u Italiji ovog leta!

Global Volunteer program ti omogućava da budeš internacionalni volonter, da radiš na društveno-odgovornom projektu tokom 6 nedelja u Italiji, upoznaš mnogo različitih ljudi iz drugih zemalja i upoznaš nove kulture i tradicije drugih naroda! Praksa pruža pravu priliku da razviješ liderske sposobnosti, a u tome će ti pomoći mnogobrojni studenti sa kojima ćeš zajedno raditi na svom ličnom i profesionalnom razvoju. Letnja praksa u Italiji čeka na tebe!

Help 2 help volonterska praksa u Italiji AIESEC

Zajedno se borimo za održivost naših gradova!

Ovog leta imaš priliku da provedeš 6 nedelja u Trentu u Italiji. „Help 2 Help“ projekat će se realizovati od 1. juna do 14. jula, a tokom realizacije ćeš raditi na održivosti lokalne zajednice i upoznavanju jedne posebne italijanske kulture. Tvoj zadatak će biti da zajedno sa drugim studentima iz sveta, i uz pomoć nevladinih organizacija u Italiji slikaš, snimaš, pišeš i predstavljaš kulturu i grad Trento celom svetu, kao i da osmišljavaš aktivnosti koje će doprineti pozitivnoj atmosferi u tom gradu. Neulaganje u naše gradove i zaboravljanje kulture jedan je od većih problema sveta. Zajedno sa Ujedinjenim nacijama borimo se da do 2030. godine naši gradovi i zajednice budu održive. Ovo je tvoja prilika da ostaviš trag u našoj zajedničkoj borbi.  Takođe,  pored prakse u Trentu, moći ćeš da obiđeš Italiju i upoznaš mnogo ljudi.

Potrebno je znanje engleskog jezika (B2 nivo), a plus je poznavanje italijanskog ili španskog, ali nije obavezno. Pored toga, prednost imaju studenti koji imaju neko znanje o ekonomiji, digitalnom marketingu ili pravima.

Još nešto…

Radno vreme je od 09 do 18 časova od ponedeljka do petka, a vikendi su slobodni za putovanja i obilaske gradova. Zajedno sa drugim praktikantima, imaćeš obezbeđen smeštaj u stanu za praktikante tokom 6 nedelja. Takođe, učestvovaćeš u događajima koje organizuje AIESEC u Italiji, kako bi širio/la našu kulturu i tradiciju – zato pripremi našu zastavu i vedar duh!

Prijava – letnja praksa u Italiji

Ako želiš da se prijaviš za ovu praksu, ili pogledaš koje su još aktuelne prakse u drugim zemljama, uloguj se na AIESEC opportunities sajt, i bićeš kontaktiran u roku od 48 sati. Naravno, prijava i pretraga praksi se ne plaća, već se pred sam polazak plaća učešće od 90 evra. Budi u toku sa svim informacijama, projektima i programima u inostranstvu – prati AIESEC sajt i FB stranicu!

Podeli