Hosting pilot – uzletite uz Ninet partnerski program

Hosting Pilot je partnerski program kreiran od strane niške firme „Ninet Company“ sa ciljem nagrađivanja reseller klijenata i pospešivanja partnerskog odnosa. Program poleće sa parolom „Kažite doviđenja affiliate programima. Prijavite se odmah i uštedite novac i sebi i klijentima.“

Prijava u hosting pilot panel
Prijava u hosting pilot panel

Niže cene od starta

Od momenta ulaska u partnerski program, svaki parnter ima pravo na niže cene od postojećih. Svako može da postane „pilot“, kao pravno ili fizičko lice, a inicijalna uplata za ulazak u program je 100€ u dinarskoj protivvrednosti, kurs je srednji NBS, a u svakom momentu ga možete videti kroz panel uz stanje svog računa.

U zavisnosti od količine uplaćenih sredstava stičete određeni partnerski status, trenutno  su u ponudi Friend, Pro i Partner. Status prijatelja stiče se inicijalnom uplatom, za Pro je potrebna uplata od 200€, a za Partnera iznos od 500€.

Najkasnije 7 dana od prve uplate, sklapa se ugovor između klijenta i Ninet Company.
Period važenja stečenog statusa je 2 godine od njegovog sticanja. Nakon dve godine, pravi se presek i u zavisnosti od upata klijent zadržava ili menja partnerski status.

Hosting pilot panel

Zbog sigurnosti, Hosting pilot panelu korisnici pristupaju preko statične IP adrese ili preko VPN konekcije koju obezbedjuje NiNet Company.

Hosting Pilot reselerski panel je jedinstveno rešenje na tržištu reselerskih hosting usluga. Čitav panel je programiran od strane Ninet tima, a na prvi pogled rešenje je pregledno i okrenuto potrebama korisnika, kako bi u svega par klikova obavio potrebnu radnju.

Kroz sistem možete naručivati:

  • domene – pogodnost automatske kupovine domena
  • hosting
  • vps
  • namenske servere
  • ssl sertifikate

Pored usluga, za prvu pomoć tu je i FAQ stranica sa odgovorima na osnovna pitanja u vezi funkcionisanja Hosting pilot sistema, a za sve ostalo tu je i mogućnost slanja poruke poršci direktno sa svake stranice panela.

Za sve dodatne informacije i ulazak u partnerski program, pogledajte stranicu http://hostingpilot.rs/ kao i sajt kompanije Ninet, sponzora ovog teksta.

Podeli