Januar – početak ili nastavak? Večita dilema maturanata, budućih studenata.

Upis na fakultet je u toku. Sve mogućnosti su u tvojim rukama.Studenti MEF fakulteta na hodniku

Odluke. Ideje. Planovi. Ambicije. Promene. Sve su to sinonimi za novogodišnji period i nove početke. Želja da budemo bolji, uspešniji i aktivniji neće doći odjednom, posle ponoći 31. decembra. Ostvarenje svega što smo zamislili dolazi uz rad i trud. Veliki broj puta smo bili svedoci da i pored uloženog napora, nema očekivanih rezultata.

Prelazak na MEF, devojka na oblaku

Šta onda? Kako dalje?

Rekonstrukcija zamisli i ponovno angažovanje je jedini put. Možda, temelj ideje nije postavljen na čeličnim konstrukcijama i usledilo je razočaranje. Jedini čelik koji će ti biti potreban u predstojećoj, a i svakoj narednoj godini, jeste znanje. To oruđe niko ne može da ti oduzme. Ti si njegov tvorac i vlasnik. Tvoje znanje je tvoja moć. Neka konstatno usavršavanje bude tvoja novogodišnja odluka. Temelj baziran na znanju nikad ne može biti srušen.

Znanje stičeš kroz edukaciju. A edukacija je najkvalitetnija kada napraviš pravi izbor osnovne, srednje škole a potom i fakulteta. Period studiranja trajno odredi da li ćeš biti uspešan i koliko ćeš postići kroz karijeru. Izbor fakulteta i studijskog smera je ključ tvog uspeha. Ali taj odabir je samo početak. Upis je aktuelan i tokom zimskih meseci. Tako da, svoje mesto na željenom fakultetu možeš da obezbediš u ovom periodu.

Pogodnosti studija na MEF-u

Ukoliko misliš da tvoja odluka nije bila adekvatna u prvom upisnom roku – tvoja novogodišnja odluka može biti promena u vidu boljeg izbora. A ako po prvi put biraš šta  bi želeo/la da studiraš – takođe možeš da detaljno da se raspitaš o profesorima, mogućnostima finansiranja, studentskim aktivnostima i drugim korisnim informacijama u ovom zimskom periodu. Potom možeš i da se prijaviš tokom januara i rezervišeš svoje mesto za polaganje prijemnog ispita u junu 2019.

Sve mogućnosti koje su pred tobom možeš pretvoriti u novogodišnje odluke. Tvoje ideje i ambicije su pokretač a samo kvalitetni planovi te vode do pravih promena. Prepoznaj šta je najbolje za tebe i priključi se savremenom konceptu obrazovanja.

Pronađi fakultet sa modernim obrazovnim sistemom i ostvari svoje ciljeve na startu 2019. Upis je u toku!

Studenti MEF-a

Podeli