Kako organizovati devojačko veče?

U poslednje vreme proslave momačkih i devojačkih večeri su postale veoma popularne i na njih se utroši gotovo isto vremena i truda kao prilikom organizacije svadbene proslave. Buduće mlade imaju sve više zahteva i ideja kako bi devojačko veče trebalo da izgleda, zato pročitajte naredni tekst i saznajte kako da organizujete devojačko veče.

Neke od najčešćih nedoumica budućih mlada su gde da organizuju proslavu, kao i kako da se obuku i našminkaju za devojačko veče. Savetujemo Vam da krenete redom  i u dogovoru sa prijateljicama izaberite mesto koje odgovara Vašim navikama, senzibilitetu i preferencijama.

Devojačko veče

Proslava devojačke večeri u restoranu

Ako ste mirniji tip, koji voli da uživa u neobaveznom ćaskanju sa svojim drugaricama, uz čašu vina i večeru, onda je najbolje za proslavu odabrati neki fini restoran.

Preporuka može biti restoran Magaza, koji se nalazi u Beton Hali, samom srcu dešavanja i zabave u Beogradu. Ovde se noću organizuju žive svirke koje mogu upotpuniti vašu zabavu, a ako vam je i to previše, organizujte branč preko dana i uživajte sa deverušama u opuštajućem miru reke.

Upečatljiv autfit i svedena šminka

Podrazumeva se da u tom slučaju u obzir dolazi neki svedeni, ali upečatljiv autfit, poput haljine pripijene uz telo izrađene od materijala u pastelnim bojama. Takođe, i šminka treba da bude prilagođena mestu, te je preporuka odabrati svež izgled i neutralne tonove.

Kako su ovakve večere više neformalnog stila, možete i preskočiti angažovanje profesionalca, te biti same svoj majstor za mejkap. Od frizerke možete zatražiti neku običniju frizuru, poput fenirane puštene kose, ili pak elegantne visoko podignute punđe.

Nakit koji prati ovakav stajling trebao bi biti minimalistički i elegantan, pa u obzir dolaze minđuše ili ogrlica ukrašeni sedefastim biserima.
Što se tiče odabira samog restorana, u ponudi postoji veliki broj lokala koji izlaze u susret kada su organizacije ovakvih proslava u pitanju, pa dobro odmerite šta je za vaše društvo najpogodnije.

Noćni provod u klubu ili na splavu

Za one urbanije mlade, koje vole lud provod, glasnu muziku i gužvu, Beograd nudi mnoštvo klubova i splavova sa uzavrelom atmosferom. Jedan od takvih je i klub Bank, koji iz sezone u sezonu postaje sve poznatije mesto gde se pušta odlična muzika, skuplja energična ekipa i prave vrhunske zabave.

Izgledajte atraktivno

Ako odlučite da svoje devojačko veče provedete na ovakvom mestu, potrudite se i da se na vreme pripremite. Odaberite neku atraktivnu haljinu modernog dizajna, nabavite odvažne komade nakita i uposlite šminkerku da vas ulepša kao pravu divu.

Sa prijateljicama odaberite aksesoare koje će vas izdvajati u masi i ukazivati na tip vaše zabave: veo za mladu i venci od cveća za deveruše, personalizovani bedževi ili tijare – bukvalno, sve je dozvoljeno. Dogovorite sa konobarom, recimo, koktele u roze boji ili ukrasite vaš separe kitnjastim banerom sa natpisom “Bride to be”.

Opustite se uz muziku u kafani

Sredina između mirne večere u restoranu i ludog klupskog provoda jesu sve popularnije kafane u Beogradu. One su ujedno i najbolja preporuka i najčešći izbor za proslavu devojačke večeri, jer obećavaju vrhunsku zabavu, dobru muziku, opuštenu atmosferu i odlično raspoloženje.

Ako ste mlada kafanskog tipa, na raspolaganju vam je bezbroj mogućnosti: naručite za sebe i svoje drugarice identične haljine ili majice sa natpisima, obezbedite kolačiće i balone ukrašene simbolima venčanja. Naravno, obavezan detalj je crveni ruž, kako za mladu, tako i za ostale devojke iz ekipe.

U koju kafanu izaći?

Kafana Tarapana sinonim je za dobar provod i omiljeno mesto za proslavu devojačkih večeri. Koncipirana je kao mešavina kluba i kafane, goste uveseljavaju najpoznatija imena muzičke scene, a dostupna su brojna pića po pristupačnim cenama. Ako se odlučite za Tarapanu, budite sigurni da će to biti noć za pamćenje.

Teći će reke alkohola, prilaziće vam momci, a muzika će probuditi vaše najdublje emocije. Pre nego što stupite u brak, prisetićete se svih devojačkih dana, zajedničkih momenata, ispraćenih doći i dočekanih zora.

U kafanama, kuma ima specijalnu ulogu i zadužena je da naručuje najbolje kafanske pesme koje će vas uveseljavati, ali i buditi stara sećanja. Prigrlite ovaj momenat, podsetite se “vaših” pesama i očekujte nezaboravno devojačko veče, koje će stvoriti nove uspomene koje će u vama ostati zauvek.

Podeli