Letnja praksa u digitalnom marketingu – Portugal te čeka!

Global Entrepreneurs je program stručnih volonterskih praksi koji organizuje AIESEC globalna studentska organizacija. Ovaj program praksi ima za cilj da razvije preduzetnički duh kod mladih ljudi i da ih profesionalno razvije i spremi za buduću karijeru.  Global Entrepreneurs prakse traju od 8 do 12 nedelja u nekom od start-up-ova ili malih biznisa u inostranstvu. Želimo da ti približimo kako se pokreće i vodi jedan start-up kroz tvoje lično iskustvo.

Portugal, Braga, digitalni marketing i ti!

Praksa koju smo izdvojili za tebe jeste Digitalni marketing u portugalskoj marketing agenciji ADSO, Braga. Digitalni marketing praksa počinje 1. juna i traje do 27. jula u gradu Braga koji se nalazi na severu Portugala.  Za ovu praksu ti nije potrebno iskustvo u digitalnom marketingu, već da samo dolaziš iz sfere ekonomije, poslovanja ili marketinga. Tvoj posao bi bio da komuniciraš sa klijentima i da istražuješ nove, a ono što ćeš naučiti da radiš jeste da kreiraš marketing strategije povezane sa pozicioniranjem kompanije u kojoj ćeš raditi, da radiš u B2B marketingu, istražuješ nove poslovne partnere, upravljaš profilima na društvenim mrežama i baviš se privlačenjem novih kupaca. Radno vreme je od 9 do 19 časova, a vikendi su slobodni za putovanja i upoznavanje kulture.

Rad u inostranstvu na profesionalnom razvoju je nešto što svaki poslodavac puno ceni. Pored toga što ćeš imati priliku da razviješ svoje profesionalne veštine, upoznaćeš i druge studente koji će biti na praksi u isto vreme kao i ti. Imaćeš priliku da putuješ, upoznaješ tradicije drugih naroda, posetiš neke od istorijskih znamenitosti Portugala, ali i da stvoriš mrežu kontakta koji će ti kasnije biti od pomoći pri radu na svojoj karijeri.

Još nešto…

Za ovu praksu potrebno je da poznaješ engleski jezik dovoljno da možeš da komuniciraš, pišeš i čitaš (nivo B2), da dolaziš iz sfere ekonomije, marketinga ili poslovanja i da si spreman/na da učiš i da pozitivno utičeš na druge.

Kako da se prijaviš?

Ako znaš kako funkcioniše marketing, a želiš da primeniš svoje znanje u praksi, prijavi se na našem portalu! Nakon što se uloguješ na samom sajtu, bićeš kontaktiran/a u roku od 48 sati. Ako želiš da pogledaš koje još prakse, zemlje i mogućnosti postoje u okviru AIESEC organizacije, poseti naš sajt i prati FB stranicu!

Podeli