Letnja praksa u Egiptu – Nacrtaj osmeh!

Global Volunteer program ti omogućava da budeš internacionalni volonter, da radiš na društveno-odgovornom projektu tokom 6 nedelja, upoznaš mnogo različitih ljudi iz drugih zemalja i upoznaš nove kulture I tradicije drugih naroda! Praksa ti pruža priliku da razviješ kod sebe liderstvo, a u tome će ti pomoći mnogobrojni studenti sa kojima ćeš zajedno raditi na svom ličnom i profesionalnom razvoju. Letnja praksa u Egiptu čeka na tebe!

Aiesec letnja praksa u egiptu

Egipat, zemlja faraona, piramida i sunca

Ovog leta imaš priliku da provedeš 6 nedelja u Kairu u Egiptu. „Draw a smile – No poverty“ projekat će se realizovati od 15. jula do 26. avgusta, a tokom realizacije ćeš raditi na suzbijanju siromaštva u ovoj zemlji. Tvoj zadatak ćeš biti da zajedno sa drugim studentima iz sveta, i uz pomoć nevladinih organizacija u Egiptu sakupljaš, praviš pakete i deliš hranu i stvari najugroženijoj deci i ljudima. Siromaštvo je jedan od najvećih problema u svetu danas, i ti imaš priliku da uradiš nešto po tom pitanju. Takođe, letnja praksa u Egiptu ti pruža mogućnost da putuješ Egiptom i posetiš neke druge gradove.

Potrebno je znanje engleskog jezika (B2 nivo), vedar duh i želja da se pomogne.

Još nešto…

Radno vreme je od 10 do 14 časova od ponedeljka do petka, a vikendi su slobodni za putovanja i obilaske gradova. Zajedno sa drugim praktikantima, imaćeš obezbeđen smeštaj u stanu za praktikante tokom 6 nedelja. Takođe, učestvovaćeš u događajima koje organizuje AIESEC u Egiptu, kako bi širio/la našu kulturu i tradiciju – zato pripremi našu zastavu i vedri duh!

Prijava – letnja praksa u Egiptu

Ako želiš da se prijaviš za ovu praksu, ili pogledaš koje su još aktuelne prakse u drugim zemljama, uloguj se na AIESEC opportunities sajtu, i bićeš kontaktiran u roku od 48 sati. Naravno, prijava i pretraga praksi se ne plaća, već se pred sam polazak plaća učešće od 90 evra, i za ovu praksu uplaćuješ taksu kada odeš u Egipat u iznosu od 75 dolara. Budi u toku sa svim informacijama, projektima i programima u inostranstvu – prati AIESEC sajt i FB stranicu!

 

Podeli