Letnja praksa u Rumuniji – predavanje engleskog!

Global Citizen program ti omogućava da budeš globalni volonter, radiš na društveno-odgovornom projektu tokom 6-8 nedelja, upoznaš mnogo ljudi iz drugih zemalja i proširiš svoje vidike na svet! Praksa ti pruža priliku da razviješ kod sebe lidera promena koji je u svakome od nas, a u tome će ti pomoći mnogobrojni studenti sa kojima ćeš zajedno raditi na svom ličnom i profesionalnom razvoju, a i na razvoju zajednice. Letnja praksa čeka na tebe!

Praksa u Rumuniji

Ove nedelje izdvajamo

Ovog leta imaš priliku da provedeš 8 nedelja u gradu Suceava u Rumuniji. „Youth Development Project“ će se realizovati od 13. jula do 11. septembra, a tokom realizacije ćeš raditi sa decom od 1. do 8. razreda osnovne škole. Tvoj zadatak ćeš biti da radionice i predavanja koje budeš držao/la deci okreneš ka razumevanju kulturnih razlika između različitih zemalja i naroda, i da ih zainteresuješ da svaki dan čuju što više o drugim kulturama. Program tvoje nastave ćeš praviti sa nastavnicima i asistentima iz škole u kojoj radiš. Tvoj najveći fokus će biti na predavanju engleskog, držanju soft-skills radionica i radionica na temu internacionalizma i tolerancije.

Potrebno je znanje engleskog jezika (B2 nivo), ali su poželjne i prezentacione veštine, kao i predavačke veštine.

Još par detalja

Radno vreme je od 10 do 17 časova od ponedeljka do petka, a vikendi su slobodni za putovanja i obilaske gradova. Zajedno sa drugim praktikantima, imaćeš obezbeđen smeštaj u stanu za praktikante ili u domu rumunske porodice tokom 8 nedelja. Takođe, učestvovaćeš u događajima koje organizuje AIESEC u Rumuniji, kako bi širio našu kulturu i tradiciju – zato pripremi našu zastavu i vedri duh!

Prijava

Ako želiš da se prijaviš za ovu praksu, ili pogledaš koje su još aktuelne prakse u drugim zemljama, uloguj se na AIESEC opportunities sajtu, i bićeš kontaktiran u roku od 48 sati. Naravno, prijava i pretraga praksi se ne plaća, već se pred sam polazak plaća učešće od 9.000 dinara. Budi u toku sa svim informacijama, projektima i programima u inostranstvu – prati AIESEC sajt i FB stranicu!

Podeli