Maturanti, vi ste budući studenti!

Upis je u toku. Izaberi fakultet na vreme.

Vizija maturanta za upis studija

Zimski raspust je idealan period da slobodno vreme posvetiš razmišljanju o izboru željenog fakulteta. Četvrta godina srednje škole je u isto vreme završetak jedne celine i početak jednog sasvim novog poglavlja.

Svaki početak je stimulativan sam po sebi ali zahteva izvesnu pripremu. Tako je i sa izborom fakulteta, koji će trajno odrediti tvoj životni i karijerni put. Konstruktivne odluke nikad ne dolaze odjednom nego zahtevaju da vreme posvetiš: raspitivanju o studijskim smerovima, istraživanju koji fakultet nudi najbolje uslove upisa, promišljanje koja su to tražena zanimanja i koja imaju najveću perspektivu. Tek nakon konstruktivnih razgovora sa roditeljima, konsultacije sa stručnim licima i selekcije svojih interesovanja treba da se upustiš u odluku koji fakultet upisuješ.

Maturant pred upis na fakultet

Trenutno si četvrta godina srednje škole – maturant a za samo nekoliko meseci imaćeš potpuno novi status, bićeš student prve godine fakulteta – brucoš i bivši srednjoškolac. Sve ove titule su prolazne ali izbor fakulteta kojem ukazuješ svoje poverenje je jedino trajno! Zato je ova odluka bitan momenat na tvom životnom putu i odgovorno treba da pristupiš ovom zadatku.

Upis je u toku i tokom zimskih meseci. Svoje mesto možeš da obezbediš i u ovom periodu. Pored obuka i kurseva koji mogu biti od koristi za odabir  budućeg zanimanja, možeš zakazati i konsultacije sa stručnjacima na fakultetu i tako na najbolji način upoznati sve mogućnosti koje ti se nude.

Veoma tražena zanimanja su u oblasti: ekonomije i finansija, informacionih tehnologija i menadžmenta. Pored izbora zanimanja, bitno je da odabereš fakultet sa modernim konceptom obrazovanja. Savremene metode učenja će na najbolji način zagarantovati napredak i uspeh iz željenih studijskih oblasti. Fakultet za 21.vek je izbor koji ti obezbeđuje sigurnu budućnost.

Obrazovanje. Budućnost. Sigurnost.

Maturanti obezbedjuju svoje mesto na fakultetu

Napravi pravi izbor i pronađi fakultet sa modernim obrazovnim sistemom.
Upis je u toku.

Podeli