Najbolje kladionice u Srbiji za sportsko klađenje

Gotovo da nema pripadnika jačeg pola, koji se s vremena na vreme ne okušaju u sportskom klađenju. Zbog doze adrenalina, mogućnosti novčanog dobitka i veće zabave tokom gledanja utakmica, sportsko klađenje najpoznatiji je oblik lutrije u Srbiji. Kroz zadnjih desetak godina, sve je više kladionica dostupno na raznim lokacijama, a u poslednjih nekoliko godina online kladionice doživele su pravi procvat. Kroz ovaj tekst uputićemo vas na najbolje kladionice u Srbiji za online sportsko klađenje.

Čipovi za poker

Online kladionice su budućnost

Postoji nekoliko razloga zbog kojih su najbolje kladionice u Srbiji online. Dolaskom interneta i mobilnih telefona, moguće je kladiti se u bilo kojem trenutku, gdje god se nalazili. Osim toga, online klađenje donosi i neke nove mogućnosti, a glavni razlozi zbog kojih su online kladionice budućnost su:

  • Mogućnost klađenja u svako doba dana (i noći)
  • Mogućnost klađenja uživo
  • Više dostupnih opcija za klađenje
  • Više događaja za klađenje

Ako se do sada niste okušali u klađenju online, zasigurno biste trebali. Mnoge online kladionice nude i razne bonuse dobrodošlice. Kod gotovo svih kladionica dobivate bonus na prvu uplatu. Uplatite 50 € i 50 € za klađenje dobijate gratis. Bonusi variraju od kladionice do kladionice, a u nastavku donosimo koji su to bonusi zavisno od kladionice.

Najbolje kladionice u Srbiji

Circus se nalazi na prvom mestu prema našoj oceni, a bonus koji dobijate je 5000 RSD. Na drugom mestu nalazi se planetarno popularna kladionica 1xbet sa 100 € bonusa, a na trećem kladionica BetWinner s 100 € bonusa. 22bet nudi bonus od 15000 RSD, MelBet bonus od 11000 RSD, a MaxBet 20000 RSD. Neke kladionice nude i bonus u postocima, kao Mozzart s Multi Bonusom do 1000%, PinnBet s bonusom do 300% i Soccer s bonusom do 400%. 

Prilikom registracije pročitajte koji su uslovi za ostvarivanje bonusa. Kod većine kladionica bonus ostvarujete uplatom određenog iznosa, koji se kasnije udupla. Tako na bet365 kladionici, da biste ostvarili bonus od 50 €, prvo morate uplatiti 50 €, te ćete tada dobiti na saldo još 50 € bonusa.

Kako rangiramo najbolje kladionice?

Prilikom ocenjivanja određenih sportskih kladionica, u obzir se uzimaju stvari poput:

  • Legalnost kladionice
  • Licenca kladionice
  • Sigurnost prilikom klađenja
  • „Fairplay“ kladionice – tj. koliko kladionice daju fer šansu za dobitak u kazinu
  • Kvaliteta stranice
  • Lakoća klađenja na stranici

Ovo su glavni faktori prema kojima rangiramo kladionice, a osim njih prilikom analize pratimo i koje kvote nude u ponudi, koliko široku ponudu imaju, načini uplate i isplate, kvaliteta mobilne aplikacije, mogućnost gledanja utakmica uživo… Naš tim je za vas proverio sve kladionice koje smo naveli i prema ocenama su postavljene u ovaj tekst.

Najbolje sportske kladionice u Srbiji su rame uz rame s poznatim svjetskim kladionicama, no neke manje popularne Srpske kladionice ipak zaostaju za ostalima. Budućnost online klađenja je veoma svetla i smatra se da će postati broj jedan opcija za klađenje, stoga se veselimo videti koje novitete i poboljšanja će određene kladionice uvesti s vremenom.

Registracija na kladionice i ostvarivanje bonusa

Sama registracija na najbolje kladionice u Srbiji je veoma jednostavna. Prva stvar koju morate učiniti je posetiti njihovu web stranicu i kreirati nalog. Nalog se kreira veoma jednostavno, a za početak kliknite na „Registruj se“. Nakon toga pratite korake i učinite sve potrebno, od početka do verifikacije naloga koja je obavezna. Budući da kladionice nude bonus dobrodošlice, proverite koji su uslovi za njegovo ostvarivanje.

Većina kladionica bonus daje nakon prvog određenog depozita, stoga prvo proverite koji su načini uplate i odaberite jedan. Nakon toga, vaš korisnički račun je potpun i spreman za klađenje, te možete odabrati željene utakmice i uplatiti vaš prvi listić. 

Najbolje kladionice u Srbiji pomoći će vam da u samom početku ostvarite prednost, pomoću bonusa. Tako u svoju avanturu klađenje krećete s prednosti i umesto početnog iznosa od npr. 50 €, krećete s 100 € – tj. 50 € više.

Podeli