banner-2

Odaberi pravu turističku agenciju – Putuj Sigurno!

Svi uživamo u otkrivanju novih područja, željni smo avanture, upoznavanja novih ljudi… Đačke i studentske ekskurzije su putovanja čiji su putnici po pravilu najzadovoljniji. To svakako nije jedno od onih putovanja sa kog ćete se vratiti nezadovoljni jer su gosti u susednoj sobi bili preglasni, jer su vam posteljinu zamenili samo jednom, a nećete se žaliti ni na doručak jer ste ga verovatno i prespavali.

planinar na steni

Ipak, kada poželite da sami odaberete agenciju i detaljno isplanirate svoje putovanje predlažemo vam da posetite sajt PutujSigurno, gde vrlo lako možete proveriti sve što vam je bitno o nekoj agenciji, uključujući i mišljenja drugih putnika.

Razgovarali smo sa Draganom i Anđelom, članovima tima PutujSigurno,  i u ovom prijatnom razgovoru shvatili smo da će vam ovaj sajt pomoći da budete što sigurniji prilikom odabira turističke agencije.

Kako odabrati turističku agenciju?

Sajt PutujSigurno nastao je sa idejom da na jednom mestu putem komentara i ocena putnici razmene svoje iskustvo sa određenom turističkom agencijom čije su usluge koristili. Na sajtu možete pronaći bazu od 1200 turističkih agencija koje posluju u Srbiji, oceniti njihov rad  i upoznati se sa aktuelnim turističkim aranžmanima.

Koliko puta vam se desilo da vas je privukla jako niska cena putovanja, ali vam je turistička agencija koja realizuje put nepoznata? Upravo na sajtu PutujSigurno možete proveriti da li turistička agencija ima licencu za rad i da li se nalazi ili se nalazila u blokadi. Svi podaci o turističkim agencijama su javno dostupni i grupisani tako da ukazuju na sve bitne elemente poslovanja.

Svet putovanja

Upoznajte se sa procedurom koju morate proći ako baš vas zadesi maler da izgubite pasoš na putovanju ili zašto je toliko važno uplatiti putno zdravstveno osiguranje. Koja prava ostvarujete kao putnik? Na šta bi trebalo obratiti pažnju prilikom prijave za put i kada je pravo vreme da rezervišete avio kartu?  Odgovor na ova pitanja i mnoge druge savete pronaćićete u okviru bloga o turizmu i putovanjima, koji će biti redovno dopunjavan korisnim sadržajima za putnike.

PutujSigurno je portal koji vam omogućava da sve bitne informacije o svom narednom putovanju imate na jednom mestu. Odvojite malo vremena i napišite svoje utiske o određenoj agenciji sa kojom ste putovali. Ukoliko vas zanima turizam, spremni ste da naučite nove stvari i podelite svoja znanja – prijavite se i postanite deo PutujSigurno tima.

Podeli