Ovi pokloni za Novu godinu oduševiće svaku ženu

Nova godina je praktično pred vratima, što znači da je krajnje vreme da počnete da planirate kupovinu novogodišnjih poklona.

Pokloni za Novu godinu uveseljavaju sve, bez obzira na to da li je reč o starima ili o mladima, što je razlog više da se ozbiljno potrudite oko njihovog izbora.

Danas ćemo posebnu pažnju posvetiti odabiru ženskih poklona za Novu godinu jer je, kako je iskustvo pokazalo, ovo zapravo najteže! U nastavku vam otkrivamo nekoliko novogodišnjih poklona koji će oduševiti vašu dragu žensku osobu, naravno, u zavisnosti od toga kakav je njen ukus.

Nakit

Za ljubiteljke nakita nakit je, razume se, savršen poklon za Novu godinu! Ako nas pitate, najbolje će proći oni komadi kojima pokazujete da je dobro poznajete, koji su personalizovani i u potpunosti u skladu sa njenim ukusom. 

Dakle, ukoliko je vaša draga ženska osoba zakleti minimalista, nikako joj nećete pokloniti ekstravagantan komad nakita, i obrnuto. Procenite njen stil, a u skladu sa njim odaberite nakit po njenoj meri. Najsigurnije je ići sa ogrlicama i minđušama, ali ako dobro poznajete njen stil i ukus, pa i veličinu, možete je obradovati i odgovarajućom narukvicom ili prstenom. 

Kada su u pitanju pokloni za Novu godinu, sa akcentom na nakitu, ključno je razmišljati iz ugla osobe kojoj poklanjate kako biste bili sigurni da ste odabrali onaj pravi. Sve u svemu, nakit je ne samo lep i značajan, već i kvalitetan i trajan poklon za Novu godinu kog će se vaša draga ženska osoba sasvim sigurno dugo sećati – i rado ga nositi. 

Šminka i kozmetika

Pokloni za Novu godinu mogu da budu razni, a dokaz za to su šminka i kozmetika – koji god proizvod da odaberete, a da je u skladu sa onim što vaša draga osoba voli, nećete pogrešiti. Ipak, kako biste bili sigurni da ste odabrali pravi novogodišnji poklon, budite pažljivi – ukoliko niste sigurni koji kozmetički proizvod da poklonite (jer ne, nije svejedno koju kremu koristite!) najsigurnije je ići sa parfemom, losionima za negu tela, pilinzima i sličnim preparatima. 

Kada je u pitanju šminka, takođe, držite se podalje od pudera ili senki koje su upadljivih boja. Birajte nešto mirnije i, najbolje, nešto kao što su ruževi ili sjajevi za usne neutralnih nijansi. No, ukoliko tačno znate kako vaša draga osoba voli da se šminka, eksperimenti su sasvim dozvoljeni!

Omiljeni gedžet

Gedžeti su uvek odlični pokloni za Novu godinu, ali odabir jednog zavisiće najpre od vašeg budžeta. Niko naravno ne očekuje da poklanjate televizor ili laptop, ali svedeniji mobilni telefon, pametni sat ili kvalitetne slušalice možda mogu da dođu u obzir. 

Ovakav poklon najbolje je birati u dogovoru sa osobom kojoj ćete ga pokloniti, kako ne biste potrošili novac uzalud. I ne, nemojte misliti da su, recimo, slušalice loš novogodišnji poklon – svima je važno da se ponekad isključe i uživaju u omiljenoj muzici. Isto važi i za pametne satove, naročito ako je osoba kojoj poklanjate spremna da usvoji novi, zdraviji način života. Ne plašite se da budete kreativni kada su u pitanju pokloni za Novu godinu!

Podeli