’’Partner for women“ fondacija u Mađarskoj

’’Partner for women foundation’’ je projekat koji ima za cilj pomoć ženama da lansiraju i pokrenu svoj privatni biznis. Cilj Fondacije jeste da ispuni ženski potencijal u društvu i ekonomiji, kao i da ženski pol u Mađarskoj dobije jednake šanse u praksi i na tržištu rada.


Volontersko isksutvo studenta obuhvatalo bi držanje treninga o marketingu i prodaji budućim vlasnicima i vlasnicama svog biznisa: učenje o rešenjima i praktična implementacija naučenog. Tokom šest nedelja, koliko traje projekat, internacionalni volonteri moraju da učestvuju u ’’Partner for Women’’ radionici gde moraju da analiziraju situaciju žena u ekonomiji kroz grupe različitih poziva, tražeći mogućnosti i načine da povećaju njihovu kompetitivnost i tražeći razvojna rešenja za njihov status u poslovnom svetu.

Internacionalni volonteri imaće zadatak da edituju i cenzurišu ’’Business for Women marketing and sales for beginners’’ i ’’Business for Women marketing and sales for advanced level’’ e-knjige, iliti online knjige tokom svog volonterskog iskustva. Takođe, držaće svakog dana treninge i radionice o marketingu i prodaji. Studenti koji se odazovu volontiranju na ovom projektu imaće mogućnost razmene profesionalnog znanja, treniranja i rada sa odraslima u internacionalnom okruženju, usavršavanja stranog jezika i upoznavanja mađarske kulture i tradicije.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovom, i projektima poput ovog, možeš da popuniš  PRIJAVU.Bićeš kontaktiran u roku od 48h usled čega sledi info razgovor o daljem procesu selekcije i pronalaženju projekta na kom bi volontirao u inostranstvu. Učešće u programu iznosi 9000 dinara, u sklopu čega se prva rata plaća prilikom potpisivanja ugovora i iznosi 5500din, a druga kada zajedno sa koordintarom iz organizacije pronađeš adekvatan projekat za sebe.

Ovaj program namenjen je mladim ljudima koji studiraju na nekom od fakulteta na prostorima Srbije.

Vreme trajanja projekta:  30.7.2014. – 30.9.2014.

Uslovi za učešće:

  • Posedovanje iskustva u oblastima Brand and Trademark Management
  • Posedovanje isksutva u oblasti Retail + Sales Marketing
  • Odlično poznavanje engleskog jezika
  • Posedovanje veština rada na računaru I pretraživanja interneta

Podeli